reklama
coca
Fanka BB :)
U mnie na Premom coś poszło nie tak ...[emoji2960][emoji1787][emoji1787] Zrobiłam test owu, światlo w łazience kiepskie, dlatego najczęściej korzystam z lampy. Wróciłam z pracy, po 19 poszłam siknąć, odpaliłam premom aparat i wyszła wartość 1. Ciekawe jakim cudem, skoro 2kreski nie widać. Staram się nie prześwietlać testó lampą, by były czytelne[emoji2]. Zjadłam sobie plastry ananasa, morele i grejfruta na kolacje. Chwile poczułam takie kłucie w podbrzuszu[emoji848][emoji848] . Trochę zgłupiałam, bo miałam dyskomfort w 18dc (26.11) w pracy mnie bolały okolice jajników. Na drugi dzień nie czułam już nic. I teraz nie wiem kiedy i czy była owulacja[emoji3166][emoji2962]. Dziś 22dc i chwile mnie pokuło i teraz spokój. Zobacz załącznik 1208507
Wyglada na przesunięty wiec pewnie złapał rant paska jako kreskę [emoji2368] tak obstawiam, tak samo jak w zabudowanych czasem łapie cień zabudowy jako kreskę [emoji2368]
Mecenasowa27
Podobno gdzieś czytała że w przypadku testów owu tendencja jest odwrotna, im większa czułość tym lepszy test w odróżnieniu od ciazowych.
nie dało mi to spać więc trochę pokonałam [emoji14] o ile testy z dom.lab. mają czułość min. 30 mIU/ml o tyle na stronie allegrowicza z której ja zamawiałam nie ma podanej na opakowaniu też nie. Na innej stronie gdzie ktoś sprzedaje testy w takich samych opakowaniach jest wzmianka o czułości 10 m IU/ml więc w teorii te z allegro powinny pokazywać wyraźniejsza kreskę a tak nie jest. Co mnie skłania do wniosku że coś z nimi nie tak że i domowe lab. jak i clearblue pokazały wzrost LH u mnie a tamten nie. Tyle z mojej analizy [emoji14]
Mecenasowa27
I ja witam się w tym magicznym miesiącu mocno trzymając kciuki by należał on do nas [emoji170][emoji170][emoji170]
HeraUnique
reklama
AniaL92
Hej dziewczyny mam nadzieję i trzymam kciuki za każdą z Was aby naprawdę ten miesiac okazał się magiczny
U mnie @ miała swoje plany niestety nie zdążyłam nawet zrobić testu mam 32dc 14dpo. Czyli cykl 31 dniowy. @ przychodzi jak chce od 28 do nawet 36. Ehh... Następnym razem czekam do 37dc. Wtedy będę miała pewność że jest coś na rzeczy.
Ale mną się nie przejmujcie ja chce zobaczyć u Was II krechy i poczuć te magię razem z Wami Buziole
U mnie @ miała swoje plany niestety nie zdążyłam nawet zrobić testu mam 32dc 14dpo. Czyli cykl 31 dniowy. @ przychodzi jak chce od 28 do nawet 36. Ehh... Następnym razem czekam do 37dc. Wtedy będę miała pewność że jest coś na rzeczy.
Ale mną się nie przejmujcie ja chce zobaczyć u Was II krechy i poczuć te magię razem z Wami Buziole