AniaL92
Fanka BB :)
To super nie mogę się doczekać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To super nie mogę się doczekać
Oby obyNo to jutro będzie piękny poranek
Nie ma innej opcji.. Jak ja juz bym chciała testować..Oby oby
Hej[emoji6]
Witaj @Bunia49 i powodzenia owocnych staranek [emoji1696][emoji8]
@Gwiazdka94 owu potwierdzona więc czekamy na II kreseczki [emoji16]
Miłego dnia dziewczyny [emoji8]
Życzę aby szybko zleciało te oczekiwanie najgorsze, ale dobrze ze masz zajęcie, to czym innym zajmiesz głowę, zanim się obejzysz to już będziesz testować i ujzysz II krechy. Wierzę w to i trzymam mocnoNie ma innej opcji.. Jak ja juz bym chciała testować..
Dobrze ze będzie pracowity tydzień to nie będę myśleć w kołko o tym wszystkim..
Od dziś popołudniami będzie mnie trochę mniej..
Ale będę Was nadrabiać..
Nie widzę innej opcji.. Ale jakoś tak dziwnie jak by się udało za pierwszym razem znów..Życzę aby szybko zleciało te oczekiwanie najgorsze, ale dobrze ze masz zajęcie, to czym innym zajmiesz głowę, zanim się obejzysz to już będziesz testować i ujzysz II krechy. Wierzę w to i trzymam mocno
To wspaniale by było kochanaNie widzę innej opcji.. Ale jakoś tak dziwnie jak by się udało za pierwszym razem znów..
Wariuje już, jak staraczka typowa. I szukam obajowow, GŁUPIA JA.. Ale nie będę mieć na to za bardzo czasu także spoko, nie będę sobie nic wmawaic..To wspaniale by było kochana
Kochana to jest normalne, że doszukujemy się objawów, czegoś co jest inne, nietypowe niż np w poprzednich cyklach. Taka jest nasza natura, chociaż nie chcemy się nakręcać to i tak mamy nadzieję że może to jest właśnie "to". Mówisz o sobie "głupia" to ja mogę o sobie powiedzieć jakąś nie normalna bo zaczynam gadać do siebie jak mnie nic nie boli to jest ok nadzieja, a jak tylko brzuch mnie zaćmi lub jajnik mocniej zakuje to mówię, daj spokój i tak dostanę @ nie ma co się nakręcać. I co Ty na to? Każda z nas ma inny charakter, inne odczucia, każda przeżywa to na swój sposób.i każda z nas sama wie najlepiej jak się czuje. Itp.Wariuje już, jak staraczka typowa. I szukam obajowow, GŁUPIA JA.. Ale nie będę mieć na to za bardzo czasu także spoko, nie będę sobie nic wmawaic..