reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
Dziewczyny ja chyba już po mału świruje. Noc straszna. Ciągle mi się śniły jakieś koszmary. ale coś mnie skusiło rano i zrobiłam test o czułości 25. Czy tu prześwituje ta kreska ? Czy już mi oczy szwankują..
Chyba muszę się dopisac do zniecierpliwionych...
Ja też widzę druga kreseczkę 🙂
Tak jak dziewczyny piszą leć na betę i czekamy na wynik 🙂

Bardzo mnie to cieszy, gratuluje [emoji122] ale koleżanka której odpowiedziałam będzie miała problem zrobić monitoring skoro czeka miesiąc do ginekologa na wizytę, a samodzielnie może zbadać tylko progesteron, przy czym przyjmuje się, ze jak osiągnie wartość minimum 10 to można założyć ze owu była. Nie twierdze, ze nie można mieć jej przy niższym, twierdze, ze ona nie będzie miała jak tego potwierdzić, a niższa wartość nie daje już tak dużego prawdopodobieństwa.

Swoją droga prog 6 jest niski jak na 7dpo, co na to Twój gin?
Chodzilo mi po prostu o to, ze wynik ponizej 10 nie jest rownoznaczny z brakiem owulacji. Ginekolog nie powiedziala mi nic jakoby poziom byl za niski.

Jest jeszcze tak wcześnie, że to nic dziwnego że wczoraj test nic nie wykrył. Śmiało możesz już zrobić bete na 4 dni przed @. Ja bym tak zrobiła bo nienawidzę się nakręcać i zastanawiać. Leć dziś i popołudniu będziemy mogły świętować [emoji16]
Wiesz co kochana z chęcią bym poleciała ale mam taki kaszel i katar że nie wiem czy mnie wpuszcza do laboratorium. Wiesz objawy "covid"

reklama
Do góry