Aleksaaaandra
Fanka BB :)
24 DC do miesiączki 4 dniCoś jest, ale to naprawdę cień cienia. Który to dzień cyklu i ile do @?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
24 DC do miesiączki 4 dniCoś jest, ale to naprawdę cień cienia. Który to dzień cyklu i ile do @?
Jest cień. Który dzień cyklu? Ile jesteś po owu??Dziewczyny ja chyba już po mału świruje. Noc straszna. Ciągle mi się śniły jakieś koszmary. ale coś mnie skusiło rano i zrobiłam test o czułości 25. Czy tu prześwituje ta kreska ? Czy już mi oczy szwankują..
Chyba muszę się dopisac do zniecierpliwionych...
Widać kreseczkę, taka nieśmiała ale jest. I ile dni po jesteś? I jaki dc?Dziewczyny ja chyba już po mału świruje. Noc straszna. Ciągle mi się śniły jakieś koszmary. ale coś mnie skusiło rano i zrobiłam test o czułości 25. Czy tu prześwituje ta kreska ? Czy już mi oczy szwankują..
Chyba muszę się dopisac do zniecierpliwionych...
12 dpo. 24 dcWidać kreseczkę, taka nieśmiała ale jest. I ile dni po jesteś? I jaki dc?
Bo wczoraj mogło nic nie być jeszcze.. Ja np. W 10dpo nic nie miałam, a w 12dpo już było ładnie widać..Tylko zastanawia mnie że wczoraj test o 10 nic nie wykrył a ten 25 coś jest
Tylko zastanawia mnie że wczoraj test o 10 nic nie wykrył a ten 25 coś jest
Wiesz co? Dajesz mi nadzieję że i ja coś mogę zobaczyć jutro dziś 13dpo12 dpo. 24 dc
Tylko zastanawia mnie że wczoraj test o 10 nic nie wykrył a ten 25 coś jest
Po cichu gratuluję12 dpo. 24 dc