reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
Dziewczyny ja chyba już po mału świruje. Noc straszna. Ciągle mi się śniły jakieś koszmary. ale coś mnie skusiło rano i zrobiłam test o czułości 25. Czy tu prześwituje ta kreska ? Czy już mi oczy szwankują..
Chyba muszę się dopisac do zniecierpliwionych...
Jest cień. Który dzień cyklu? Ile jesteś po owu??

Dziewczyny ja chyba już po mału świruje. Noc straszna. Ciągle mi się śniły jakieś koszmary. ale coś mnie skusiło rano i zrobiłam test o czułości 25. Czy tu prześwituje ta kreska ? Czy już mi oczy szwankują..
Chyba muszę się dopisac do zniecierpliwionych...
Widać kreseczkę, taka nieśmiała ale jest. 😊 I ile dni po jesteś? I jaki dc?

Jest jeszcze tak wcześnie, że to nic dziwnego że wczoraj test nic nie wykrył. Śmiało możesz już zrobić bete na 4 dni przed @. Ja bym tak zrobiła bo nienawidzę się nakręcać i zastanawiać. Leć dziś i popołudniu będziemy mogły świętować [emoji16]
Tylko zastanawia mnie że wczoraj test o 10 nic nie wykrył a ten 25 coś jest

reklama
Do góry