reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Kochana może ten poziom Lh się utrzymuje dłużej, ją miałam 17 dc peak ale w 18 dc dalej miałam taka sama wartość. A po kilku dniach spadła.
Może. Zrobię jutro, bo został mi ostatni i zobaczę. A jak wyjdzie znów pozytywny to dam sobie już spokój..
I będę czekać.. W poniedziałek będzie albo 9dpo albo 7dpo i zrobię wyniki i się okaże czy było owu czy nie..

reklama
Cześć dziewczyny 🙂
Ja tak samo jak wy nie mogę doczekać się testowania, mam mega pozytywne nastawienie 🥰

Jutro jadę na pierwszy wlew z intalipidu, trochę się stresuje, podobno może to trwać do 3 h. Czy któraś z was ma z tym doświadczenie ? Ile to u Was trwało ?

Dziewczyny ja chyba już po mału świruje. Noc straszna. Ciągle mi się śniły jakieś koszmary. ale coś mnie skusiło rano i zrobiłam test o czułości 25. Czy tu prześwituje ta kreska ? Czy już mi oczy szwankują..
Chyba muszę się dopisac do zniecierpliwionych...

Załączniki

• IMG_20201130_090639.jpg
    IMG_20201130_090639.jpg
    478,6 KB · Wyświetleń: 92
Coś jest, ale to naprawdę cień cienia. Który to dzień cyklu i ile do @?
Dziewczyny ja chyba już po mału świruje. Noc straszna. Ciągle mi się śniły jakieś koszmary. ale coś mnie skusiło rano i zrobiłam test o czułości 25. Czy tu prześwituje ta kreska ? Czy już mi oczy szwankują..

reklama

Ja widzę blada kreseczke. Powtorz za dwa dni lub lec na bete to bedzie wiadomo na 100% ( pocichutku gratuluje)

@lisa ja też już chce tego grudnia. Jak @nie przyjdzie to za tydzien w pon sprobuje testowac

Do góry