reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
No to można zawsze jeszcze zrobić później.. Takze dopóki 🐵 brak to jest szansa
Hehe no tak... Zobaczę może jutro się skusze, jeszcze dziś zobaczę co będzie się działo, rano trochę jajniki mnie bolały i miałam takie charakterystyczne dla mnie bulgotanie (takie przelewanie) w dole brzucha jak na @. Jeśli się zdecyduję to napewno dam znać 😘

A ja w końcu nie wiem co z tą owu, ale postanowiłam że w poniedziałek za tydzień idę robić wyniki i koniec..
Od dziś wracam do pracy to nie będę tak myślała o tym wszystkim.

Cześć dziewczyny! Nie doczekałam testowania na początku grudnia. Witam się w 1 dc. Teraz planuję zrobić sobie prezent na Sylwestra i testowanie w okolicy 29.12 :) strasznie mi smutno, ale nie poddaję się. Mam nadzieję, że do tego czasu wszystkie przeniesiecie się na wątki dla przyszłych mam :) !

Cześć dziewczyny! Nie doczekałam testowania na początku grudnia. Witam się w 1 dc. Teraz planuję zrobić sobie prezent na Sylwestra i testowanie w okolicy 29.12 :) strasznie mi smutno, ale nie poddaję się. Mam nadzieję, że do tego czasu wszystkie przeniesiecie się na wątki dla przyszłych mam :) !
Ojej, przykro mi, ale jeszcze jest nadzieja w grudniu.. 😘😘

Ostatnia edycja:
A ja w końcu nie wiem co z tą owu, ale postanowiłam że w poniedziałek za tydzień idę robić wyniki i koniec..
Wg mnie miałaś owu wczoraj, potem poziom LH może się utrzymywać, nie musi spaść do zera. mnie w tym cyklu testy mocno denerwowały, stwierdziłam że i tak im nie ufam ;)

@lisa mi sie tez wydaje ze owu mialas. Wtedy moze bylo podejscie ale cos poszlo nie tak i bylo jeszcze raz. W kazdym badz razie staraliscie sie jak nalezy wiec napewno kropek zamieszka.

reklama
Kochana może ten poziom Lh się utrzymuje dłużej, ją miałam 17 dc peak ale w 18 dc dalej miałam taka sama wartość. A po kilku dniach spadła.

Do góry