No to można zawsze jeszcze zrobić później.. Takze dopóki brak to jest szansaOj kusisz kochana ale gorzej będzie jak go biela vizira rozpocznę.
reklama
AniaL92
Fanka BB :)
Hehe no tak... Zobaczę może jutro się skusze, jeszcze dziś zobaczę co będzie się działo, rano trochę jajniki mnie bolały i miałam takie charakterystyczne dla mnie bulgotanie (takie przelewanie) w dole brzucha jak na @. Jeśli się zdecyduję to napewno dam znaćNo to można zawsze jeszcze zrobić później.. Takze dopóki brak to jest szansa
No niby mam 31 dc 13dpo.
Ale najnormalniej w świecie się jakoś boję wyniku. [emoji2356]
Tez mysle ze jak masz 13dpo to sprobuj. Cos czuje ze pieknie zaczniesz ten miesiac. [emoji178][emoji178][emoji178][emoji178] Zrob jutro z rana [emoji178]
AniaL92
Dziekuje kochana wolę się nie nakręcać... No ale jeśli dziś nie dostanę to może jutro podejmę próbę.Tez mysle ze jak masz 13dpo to sprobuj. Cos czuje ze pieknie zaczniesz ten miesiac. [emoji178][emoji178][emoji178][emoji178] Zrob jutro z rana [emoji178]
jjm86
Cześć dziewczyny! Nie doczekałam testowania na początku grudnia. Witam się w 1 dc. Teraz planuję zrobić sobie prezent na Sylwestra i testowanie w okolicy 29.12 strasznie mi smutno, ale nie poddaję się. Mam nadzieję, że do tego czasu wszystkie przeniesiecie się na wątki dla przyszłych mam !
Ojej, przykro mi, ale jeszcze jest nadzieja w grudniu..Cześć dziewczyny! Nie doczekałam testowania na początku grudnia. Witam się w 1 dc. Teraz planuję zrobić sobie prezent na Sylwestra i testowanie w okolicy 29.12 strasznie mi smutno, ale nie poddaję się. Mam nadzieję, że do tego czasu wszystkie przeniesiecie się na wątki dla przyszłych mam !
Ostatnia edycja:
Wg mnie miałaś owu wczoraj, potem poziom LH może się utrzymywać, nie musi spaść do zera. mnie w tym cyklu testy mocno denerwowały, stwierdziłam że i tak im nie ufamA ja w końcu nie wiem co z tą owu, ale postanowiłam że w poniedziałek za tydzień idę robić wyniki i koniec..
Od dziś wracam do pracy to nie będę tak myślała o tym wszystkim.
reklama
AniaL92
Kochana może ten poziom Lh się utrzymuje dłużej, ją miałam 17 dc peak ale w 18 dc dalej miałam taka sama wartość. A po kilku dniach spadła.A ja w końcu nie wiem co z tą owu, ale postanowiłam że w poniedziałek za tydzień idę robić wyniki i koniec..
Od dziś wracam do pracy to nie będę tak myślała o tym wszystkim.