reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
A ja zaczynam się tak czuć... Hmm... Tak lekko @-owo [emoji3525] chwilami mam wrażenie że zaraz @ przyjdzie [emoji3064] i chodzę sprawdzam do łazienki. Chyba nic z tego nie będzie

Na spokojnie, przeciez ty jeszcze okolo tygodnia do @ jak ja. Ja w kazdej ciazy nawet jak juz mialam testem potwierdzone ze ciaza to do 12 tyg mialam poczucie ze zaraz okres dostane. Wsech wydech i czekamy.

@lisa kurcze ale numer. Moze dojrzewaly dwa pecherzyki i poprostu przy jednym nie wypalilo i teraz jest drugie podejscie? Wiesz mieliscie sporo staranek wiec napewno sie uda !!!! Zaciskam kciuki [emoji178]

Cześć dziewczyny..
Zrobiłam test owu i znów pozytywny, o tej godzinie i jest tak wysoki poziom LH..
Idzie zwariować z tymi testami..
Zostal mi ostatni na jutro i więcej nie robię.

Na spokojnie, przeciez ty jeszcze okolo tygodnia do @ jak ja. Ja w kazdej ciazy nawet jak juz mialam testem potwierdzone ze ciaza to do 12 tyg mialam poczucie ze zaraz okres dostane. Wsech wydech i czekamy.

@lisa kurcze ale numer. Moze dojrzewaly dwa pecherzyki i poprostu przy jednym nie wypalilo i teraz jest drugie podejscie? Wiesz mieliscie sporo staranek wiec napewno sie uda !!!! Zaciskam kciuki [emoji178]
Tak tylko że ja mam z reguły cykle 28/30 więc teraz w każdej chwili mogę dostać. A termin na 6 grudnia wybrałam na test bo to byłby 36 dc. A takie cykle 36 dniowe mam raz na jakiś czas. Więc jeśli dobije do 6 grudnia tzn ze albo znów cykl mi bryknie taki długi lub się udało. Dziś mam 31dc.

Tak tylko że ja mam z reguły cykle 28/30 więc teraz w każdej chwili mogę dostać. A termin na 6 grudnia wybrałam na test bo to byłby 36 dc. A takie cykle 36 dniowe mam raz na jakiś czas. Więc jeśli dobije do 6 grudnia tzn ze albo znów cykl mi bryknie taki długi lub się udało. Dziś mam 31dc.
A nie chcesz już testować??

reklama
Do góry