AniaL92
Fanka BB :)
też mi się tak wydajeWszystko na to wskazuje i szyjka i piękny płodny śluz [emoji3526]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też mi się tak wydajeWszystko na to wskazuje i szyjka i piękny płodny śluz [emoji3526]
Wszystko na to wskazuje i szyjka i piękny płodny śluz [emoji3526]
Tylko wczoraj też był taki przezroczysty śluz i bolało mnie podbrzusze i plecy po prawej stronie. A dziś boli mnie tylko jajnik prawy...też mi się tak wydaje
Tylko wczoraj też był taki przezroczysty śluz i bolało mnie podbrzusze i plecy po prawej stronie. A dziś boli mnie tylko jajnik prawy...
Czyli jutro będzie owu?!
Czyli jak pójdę za tydzień w poniedziałek na proga to będzie okej.
Dzięki..Śluz płodny występuje głównie przy dniach płodnych, wiec w tych, które poprzedzają owulacje [emoji6] czasem zdarza się ze występuje i w innych momentach, ale głównie w okolicy owulacji, nie tylko w jej dniu. Plecy mogły Cię bolec od spania w złej pozycji, podbrzusze z nerwow, nabrzmiałych jajników, lekko pękającego pęcherzyka. Nie każdy fizyczny objaw będzie związany z cyklem [emoji3526] spokojnie, wyluzuj i działaj [emoji110]
Dzięki..
Plecy mnie bolały pod wieczór i rano już nie bolały także nie wiem czemu..
Nic zrobię jeszcze jutro test owu i zobaczę co pokaże mi..
A tym czasem czeka na mojego..
Życzę dobrej i owocnej nocy.. Do jutra.
Trzymam kciukiDzięki..
Plecy mnie bolały pod wieczór i rano już nie bolały także nie wiem czemu..
Nic zrobię jeszcze jutro test owu i zobaczę co pokaże mi..
A tym czasem czeka na mojego..
Życzę dobrej i owocnej nocy.. Do jutra.
u mnie również 17dc, czekam dalej tez na owu!! PowiedzonkaHej wam jestem już na Staraczkach 2020, ale tutaj trafiłam dopiero dziś. Staramy się od sierpnia, obecnie 4 cykl. W piątek byłam u gina, to był 15 dc - pecherzyk na jajniku 18 mm, endometrium 9 mm, więc działamy intensywnie ☺ mimo tego, testy owu ciemne, ale na peak nie wskazują - kreski testowe są niemal tak ciemne jak kontrolne... Nie rozumiem ich trochę nadal testuje, więc dziś 17 dc I chyba owulacji jeszcze nie było. Oby się pojawiła, trzymajcie kciuki I proszę o dopisanie testowanka na 13 grudnia!
Ja mialam progesteron 6 ng/ml I owulacja byla, bo potwierdzona monitoringiemPozytywny wynik testu owu nie świadczy jeszcze o owulacji, choć zwykle do niej dochodzi. Jeśli tak długo musisz czekać do lekarza, to pewnie nie ma szansy na zrobienie normalnego monitoringu w cyklu... możesz na własna rękę zbadać poziom progesteronu ok 7dpo - jeśli będzie powyżej 10 to uznaje się wówczas, ze do owulacji doszło.
Ja mialam progesteron 6 ng/ml I owulacja byla, bo potwierdzona monitoringiem