reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
A ja zaczynam się tak czuć... Hmm... Tak lekko @-owo ☹️ chwilami mam wrażenie że zaraz @ przyjdzie 🥺 i chodzę sprawdzam do łazienki. Chyba nic z tego nie będzie

A ilu dniowe masz cykle ? Wg mnie dzisiaj masz piękna tłusta krechę czyli do owu może dojść w ciągu 24-48 h
Też myślę że dopiero teraz był peak :) Wyraźnie widać że jest mocniej niż 2 dni wcześniej. Ale wiem że się mocno starcie, to nie zaszkodzi postarać się jeszcze te 2 dni :D
Ktoraś z dziewczyn miała podwyższony anty TG (przepraszam, ale już się nie odkopałam kto, ale znalazłam taką info na str medycznej):
"Miano anty-TG bywa zwiększone u 10% osób, u których nie stwierdzono żadnych schorzeń tarczycy. Samo zwiększenie stężenia przeciwciał przeciwtarczycowych nie oznacza automatycznie rozpoznania choroby. Niezbędne jest spełnienie co najmniej jednego z 2 kryteriów: charakterystyczny obraz USG i/lub zaburzenia czynności tarczycy (zwiększone stężenie TSH)."
Także myślę że zrobić usg profilaktycznie zrobic i się tym zbytnio nie przejmować tylko działać :)

U mnie moze sie uda 10 grudnia mam robic test z krwi jestem po inseminacji...
Trzymam kciuki!! [emoji110][emoji3590]

To moje testy i ja już ich nie ogarniam. Wczoraj miałam intestywny ból i tak myślę że wczoraj była owu, ale dziś daje mi popalić ten prawy jajnik i teraz już sama nie wiem co i jak..
Chyba zostaje poczekać tydzień i zrobić proga i wtedy będę wiedzieć czy ja w ogóle miałam owu..
Z Twoich testów wcześniejszych jeszcze nie miałaś piku w takim razie [emoji2368]

Trzymam kciuki!!
emoji110.png
emoji3590.png

Z Twoich testów wcześniejszych jeszcze nie miałaś piku w takim razie
emoji2368.png
Czyli dziś jest
Tu jest ta kolejna zakładka w tej apce. Ijest inaczej znów, że jest takie samo jak 2 dni temu..

Ta zakładka pokazuje coś innego i nie mam pojęcia na jakiej podstawie niby wylicza z dwóch kolorowych kresek jakiekolwiek wartości [emoji23]

Patrz na stosunek jednej do drugiej i tyle [emoji6]
Dokładnie, zdjęcia tez potrafią przekłamac a np gołym okiem widać ze jedna kreska jest grubsza etc ;)

Ta zakładka pokazuje coś innego i nie mam pojęcia na jakiej podstawie niby wylicza z dwóch kolorowych kresek jakiekolwiek wartości [emoji23]

Patrz na stosunek jednej do drugiej i tyle [emoji6]
Czyli wychodzi na to że dziś jest pik. Odrazu mi obie kreski na teście się pojawiły. Nawet 5 minut czekać nie musiałam bo odrazu była ciemna tą druga.. Czyli te wczorajsze bole to może początek i szyjka do góry się uniósła, i nadal tak jest wysoka..
Chociaż dziś z rana śluz był wodnisty a teraz taka jak by galaretka wyleciała przezroczyta z białymi nitakmi..

reklama
Czyli wychodzi na to że dziś jest pik. Odrazu mi obie kreski na teście się pojawiły. Nawet 5 minut czekać nie musiałam bo odrazu była ciemna tą druga.. Czyli te wczorajsze bole to może początek i szyjka do góry się uniósła, i nadal tak jest wysoka..
Chociaż dziś z rana śluz był wodnisty a teraz taka jak by galaretka wyleciała przezroczyta z białymi nitakmi..

Wszystko na to wskazuje i szyjka i piękny płodny śluz [emoji3526]

Do góry