reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
A ja zaczynam się tak czuć... Hmm... Tak lekko @-owo ☹️ chwilami mam wrażenie że zaraz @ przyjdzie 🥺 i chodzę sprawdzam do łazienki. Chyba nic z tego nie będzie

A ilu dniowe masz cykle ? Wg mnie dzisiaj masz piękna tłusta krechę czyli do owu może dojść w ciągu 24-48 h
Też myślę że dopiero teraz był peak :) Wyraźnie widać że jest mocniej niż 2 dni wcześniej. Ale wiem że się mocno starcie, to nie zaszkodzi postarać się jeszcze te 2 dni :D
Ktoraś z dziewczyn miała podwyższony anty TG (przepraszam, ale już się nie odkopałam kto, ale znalazłam taką info na str medycznej):
"Miano anty-TG bywa zwiększone u 10% osób, u których nie stwierdzono żadnych schorzeń tarczycy. Samo zwiększenie stężenia przeciwciał przeciwtarczycowych nie oznacza automatycznie rozpoznania choroby. Niezbędne jest spełnienie co najmniej jednego z 2 kryteriów: charakterystyczny obraz USG i/lub zaburzenia czynności tarczycy (zwiększone stężenie TSH)."
Także myślę że zrobić usg profilaktycznie zrobic i się tym zbytnio nie przejmować tylko działać :)

U mnie moze sie uda 10 grudnia mam robic test z krwi jestem po inseminacji...
Trzymam kciuki!! [emoji110][emoji3590]

To moje testy i ja już ich nie ogarniam. Wczoraj miałam intestywny ból i tak myślę że wczoraj była owu, ale dziś daje mi popalić ten prawy jajnik i teraz już sama nie wiem co i jak..
Chyba zostaje poczekać tydzień i zrobić proga i wtedy będę wiedzieć czy ja w ogóle miałam owu..
Z Twoich testów wcześniejszych jeszcze nie miałaś piku w takim razie [emoji2368]

Trzymam kciuki!!
emoji110.png
emoji3590.png

Z Twoich testów wcześniejszych jeszcze nie miałaś piku w takim razie
emoji2368.png
Czyli dziś jest
Tu jest ta kolejna zakładka w tej apce. Ijest inaczej znów, że jest takie samo jak 2 dni temu..

Ta zakładka pokazuje coś innego i nie mam pojęcia na jakiej podstawie niby wylicza z dwóch kolorowych kresek jakiekolwiek wartości [emoji23]

Patrz na stosunek jednej do drugiej i tyle [emoji6]
Dokładnie, zdjęcia tez potrafią przekłamac a np gołym okiem widać ze jedna kreska jest grubsza etc ;)

Ta zakładka pokazuje coś innego i nie mam pojęcia na jakiej podstawie niby wylicza z dwóch kolorowych kresek jakiekolwiek wartości [emoji23]

Patrz na stosunek jednej do drugiej i tyle [emoji6]
Czyli wychodzi na to że dziś jest pik. Odrazu mi obie kreski na teście się pojawiły. Nawet 5 minut czekać nie musiałam bo odrazu była ciemna tą druga.. Czyli te wczorajsze bole to może początek i szyjka do góry się uniósła, i nadal tak jest wysoka..
Chociaż dziś z rana śluz był wodnisty a teraz taka jak by galaretka wyleciała przezroczyta z białymi nitakmi..

reklama
Czyli wychodzi na to że dziś jest pik. Odrazu mi obie kreski na teście się pojawiły. Nawet 5 minut czekać nie musiałam bo odrazu była ciemna tą druga.. Czyli te wczorajsze bole to może początek i szyjka do góry się uniósła, i nadal tak jest wysoka..
Chociaż dziś z rana śluz był wodnisty a teraz taka jak by galaretka wyleciała przezroczyta z białymi nitakmi..

Wszystko na to wskazuje i szyjka i piękny płodny śluz [emoji3526]

Do góry