reklama
Karolina_123
Fanka BB :)
Testy robię już od 3 miesięcy, codziennie od zakończenia miesiączki aż do jej przyjścia. Za 2 tyg jestem umówiona z lekarzem zobaczymy co mi powieJa robię testy owu pierwszy raz i póki co widzę powolutki malutki wzrost. Z tego co czytałam jak dziewczyny piszą to peak może być bardzo krótki i jak wychodzi mocna kreska wart wtedy robić test nawet i 3 razy dziennie żeby się upewnić i intensywnie w tym czasie działać Uzytowniczka lisa też pisze że dziwnie się u niej te testy owu zachowują, ja nie mam doświadczenia więc się dokładnie nie wypowiem, ale nie raz było tu pisane że każda z nas jest inna i totalnie różnie może to wszystko wychodzić, jesteśmy żywymi organizmami Od kiedy robisz testy owu?
P. S Ja jeszcze przed owu więc dziś i wczoraj relaxik przy winku, co by trochę wrzucić na luz. Jutro oczywiście już praca i "umiarkowany" stres... Zobacz załącznik 1208018
Czarnakawa91
A ilu dniowe masz cykle ? Wg mnie dzisiaj masz piękna tłusta krechę czyli do owu może dojść w ciągu 24-48 h
Czarnakawa91
Ale jak z ta owu jest to nikt nie wie
Od 26 do 33 dni. Ale średnio co 30 dni.A ilu dniowe masz cykle ? Wg mnie dzisiaj masz piękna tłusta krechę czyli do owu może dojść w ciągu 24-48 h
Gdyby nie zrobiła dziś to ostatnio już były identyczne. I od wczoraj szyjka jest mega wysoko.
AniaL92
Witam się wieczorkiem faktycznie ten ostatni test wygląda na pozytyw i to mocny.
Mam jeszcze 2 testy i wykonam je jeszcze przez 2 dni i zobaczę czy poziom zacznie spadać. Może faktycznie to dopiero dziś był pik.Witam się wieczorkiem faktycznie ten ostatni test wygląda na pozytyw i to mocny.
Działane było rano.. Może uda się jeszcze wieczorem, ewentualnie jutro rano...@Lisa_ a może to teraz masz peak podziałać napewno nie zaszkodzi
Jak prawy jajnik nigdy nie bolał teraz boli..
Nie ogarniam tego cyklu, tyle różnych objawów..
Obecnie śluz to wygląda jak galaretka, przezroczysty z nitkami takimi mlecznymi..
Nie wiem co i jak, bo nigdy tak nie obserwowałam swojrgo ciała.
reklama
AniaL92
Oj te cykle tak potrafią być różne, tak potrafią nam namieszać a my biedne kobietki staramy się je zrozumiećDziałane było rano.. Może uda się jeszcze wieczorem, ewentualnie jutro rano...
Jak prawy jajnik nigdy nie bolał teraz boli..
Nie ogarniam tego cyklu, tyle różnych objawów..
Obecnie śluz to wygląda jak galaretka, przezroczysty z nitkami takimi mlecznymi..
Nie wiem co i jak, bo nigdy tak nie obserwowałam swojrgo ciała.
No to trzymam mocno kciukasy