reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

To moje testy i ja już ich nie ogarniam. Wczoraj miałam intestywny ból i tak myślę że wczoraj była owu, ale dziś daje mi popalić ten prawy jajnik i teraz już sama nie wiem co i jak..
Chyba zostaje poczekać tydzień i zrobić proga i wtedy będę wiedzieć czy ja w ogóle miałam owu..

reklama
Ja robię testy owu pierwszy raz i póki co widzę powolutki malutki wzrost. Z tego co czytałam jak dziewczyny piszą to peak może być bardzo krótki i jak wychodzi mocna kreska wart wtedy robić test nawet i 3 razy dziennie żeby się upewnić i intensywnie w tym czasie działać :) Uzytowniczka lisa też pisze że dziwnie się u niej te testy owu zachowują, ja nie mam doświadczenia więc się dokładnie nie wypowiem, ale nie raz było tu pisane że każda z nas jest inna i totalnie różnie może to wszystko wychodzić, jesteśmy żywymi organizmami :) Od kiedy robisz testy owu?
P. S Ja jeszcze przed owu więc dziś i wczoraj relaxik przy winku, co by trochę wrzucić na luz. Jutro oczywiście już praca i "umiarkowany" stres... Zobacz załącznik 1208018
Testy robię już od 3 miesięcy, codziennie od zakończenia miesiączki aż do jej przyjścia. Za 2 tyg jestem umówiona z lekarzem zobaczymy co mi powie :)

To moje testy i ja już ich nie ogarniam. Wczoraj miałam intestywny ból i tak myślę że wczoraj była owu, ale dziś daje mi popalić ten prawy jajnik i teraz już sama nie wiem co i jak..
Chyba zostaje poczekać tydzień i zrobić proga i wtedy będę wiedzieć czy ja w ogóle miałam owu..
A ilu dniowe masz cykle ? Wg mnie dzisiaj masz piękna tłusta krechę czyli do owu może dojść w ciągu 24-48 h

Witam się wieczorkiem 😉 faktycznie ten ostatni test wygląda na pozytyw i to mocny.

@Lisa_ a może to teraz masz peak 🤔 podziałać napewno nie zaszkodzi 😁🤞
Działane było rano.. Może uda się jeszcze wieczorem, ewentualnie jutro rano...
Jak prawy jajnik nigdy nie bolał teraz boli..
Nie ogarniam tego cyklu, tyle różnych objawów..
Obecnie śluz to wygląda jak galaretka, przezroczysty z nitkami takimi mlecznymi..
Nie wiem co i jak, bo nigdy tak nie obserwowałam swojrgo ciała.

reklama
Działane było rano.. Może uda się jeszcze wieczorem, ewentualnie jutro rano...
Jak prawy jajnik nigdy nie bolał teraz boli..
Nie ogarniam tego cyklu, tyle różnych objawów..
Obecnie śluz to wygląda jak galaretka, przezroczysty z nitkami takimi mlecznymi..
Nie wiem co i jak, bo nigdy tak nie obserwowałam swojrgo ciała.
Oj te cykle tak potrafią być różne, tak potrafią nam namieszać 🙄a my biedne kobietki staramy się je zrozumieć 🥴
No to trzymam mocno kciukasy 💖😘

Do góry