reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
W poniedziałek idę badać TSH i nie wiem czy czasami nie zrobić sobie pakietu TSH całego, bo to w sumie 6tygodni brania tabletek..

Nie zaszkodzi zrobić dały pakiet tarczycowy
No wlasnie tak myślę.. Bo i tak będę musiała na danich dzowbic do endo, bo tabletek mam tylko na 25 dni.. Ale tak myślę że chyba zadzwonię do niej po 14 grudnia, jak będę w ciąży to odrazu będzie wiedziała jaka dawkę mi dać i co dalej robić
Ewentualnie poczekam tydzień i może odrazu proga zrobię.. Jedno i drugie.

Ft3 i ft4 miałam w normie przed tabletkami..
TSH miałam za wysokie..
No nic zrobię za tydzień chyba oba na raz, pakiet TSH i proga i wtedy będę wiedzieć co jak..

Jak już będziesz na badaniach to już może od razu cały pakiet..
Ft3 i ft4 miałam w normie przed tabletkami..
TSH miałam za wysokie..
No nic zrobię za tydzień chyba oba na raz, pakiet TSH i proga i wtedy będę wiedzieć co jak..
Mam pytanie do dziewczyn, które miały monitoring owulacji. Jeżeli w 14dc przy cyklach 31-33 dc nie ma jeszcze żadnego pęcherzyka jest szansa, że ta owulacja jeszcze będzie?

reklama
Dawajcie już ten grudzień!! Czekam bardzo już na pierwsze testy [emoji7][emoji7][emoji7] teraz wątek już jest mega „żywy” a co to będzie jak testy się posypią [emoji3526]

Do góry