reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Ja mieszkam obecnie w Holandii wiec przez dwa lata co tu mieszkam spadł raz odrobinke na 2 h ( mlodszy mial roczek ) a w PL pochodze spod Olsztyna na warmii i mazurach.
Ach to pięknie, Holandię mam gdzieś na punkcie do zwiedzania. A Olsztyn piękne miasto, mam tam koleżankę więc też znam pobliskie miejscowości 😍

reklama
Dziewczyny pytanko czy któraś z was miała testy owulacyjne z clearblue te które pokazują uśmiechnięta minke gdy jest pik LH ? Ja zakupiłam zrobiłam równolegle z testem paskowym z Domowego laboratorium. 13 dc więc cudów się jeszcze nie spodziewałam ale na instrukcji do clear blue wyraźne info żeby robić z porannego moczu. Wcześniej byłam przeświadczona że z porannego to tak nie bardzo bo może być fałszywie dodatni. Zawsze robiłam około godz. 15-16 wcześniej przez 2 h staram się pić mniej. Co wy myślicie ?

Ja mam clearblue teraz pierwszy raz i nawet zbytnio instrukcji nie czytałam. NIE robię z pierwszego moczu tylko normalnie jak te paskowe.

Witam dziewczyny, ja wczoraj dostałam lekkiego plamienia, dosłownie trochę na papierze i do tej pory nic , @ nie może się rozkręcić a brzuch boli jak na okres więc czekam niech się w końcu rozkręci😊

Któraś tu robi te testy.. I jak Ci wyszyły te testy??
mam 13 dc więc clearblue pokazał puste kółko natomiast domowe laboratorium wygladalo tak jak na zdjęciu. Na zdjęciu górny test to domowe laboratorium.

Załączniki

• ebe8d833-fe40-4149-9159-c77358ca8fd4.jpg
    ebe8d833-fe40-4149-9159-c77358ca8fd4.jpg
    47,9 KB · Wyświetleń: 70
No to jeszcze nie jest pozytywny test, zrób jutro, bo coś tu się szykuje..
wiem wiem że nie pozytywny 😉 robię codziennie niby owu wg wyliczeń powinna być koło 19 dc bo cykle mam 31-33 dni :) zapytałam z ciekawości o te testy clear blue i poranny mocz bo zdziwiła mnie ta wskazówka na ulotce. Ale będę testować tak jak do tej pory 🙂

reklama
wiem wiem że nie pozytywny 😉 robię codziennie niby owu wg wyliczeń powinna być koło 19 dc bo cykle mam 31-33 dni :) zapytałam z ciekawości o te testy clear blue i poranny mocz bo zdziwiła mnie ta wskazówka na ulotce. Ale będę testować tak jak do tej pory 🙂
Powodzenia.. Czyli jeszcze parę dni do owu..

Do góry