reklama
Elmirka91
Moderator
Dziewczyny to znowu ja że swoimi wynikami. 13 listopada robiłam sama z siebie z ciekawości podstawowe badania hormonalne, zrobiłam wtedy między innymi tsh, ft3 i ft4. Te dwa ostatnie miałam podwyższone. We wtorek byłam u gimekologa skonsultować wyniki i na badaniach. Stwierdził że wg niego trochę dziwny wynik tarczycy bo tsh miałam ładne i nie chciał wierzyć że przy takim.ladnym tsh może być podwyższone ft3 i ft4. Zaproponował bym zrobiła to badanie jeszcze raz ale w innym labo. Dziś zrobiłam cały pakiet tarczy razem anty tg i anty tpo. I normalnie zglupialam. Wszytko w normie oprócz anty tg. Co to może znaczyć?Zobacz załącznik 1207491Zobacz załącznik 1207493Zobacz załącznik 1207494
Samo wysokie atg świadczy tylko o tym, że coś się dzieje. Mogą to być choroby autoimmunologiczne, gruczolaki itp. Więcej powie usg tarczycy
Ja też mieszkam na wsi[emoji6]. No brakuje tego śniegu, chociaż na święta niech by spadł. Wtedy byłyby prawdziwe święta [emoji2415][emoji3511][emoji3587]
Moze cos pospie na te swieta ... byloby super. Narazie modle sie zeby udalo nam sie przyjechac do Polski. A jakby sie udalo z kreseczkami to 23.12 mam wizyte u swojego gina najlepszego pod sloncem w Polsce to juz byloby cos widac [emoji2956][emoji3526]
Ojoj.. Ale pamiętaj TO ostatnia na 9 miesięcyJa dzis 2 dc , jakiś skąpy w tym cyklu ale bolesny obudzil mnie o 6.00 straszny bol podbrzusza i klucie lewego jajnika , wzięłam 4 nospy i męczyłam się godzinę
Mecenasowa27
Fanka BB :)
To ja w sumie też okolice ale troszkę dalsze bo Suwałki [emoji39]
Ooo Olsztyn? Ja okolice Mrągowa [emoji16]
To ja w sumie też okolice ale troszkę dalsze bo Suwałki [emoji39]
Hihi . Super [emoji178]
Katia90
Ja Trójmiasto ❤Hihi . Super [emoji178]
Aileen31
Dziewczyny pytanko czy któraś z was miała testy owulacyjne z clearblue te które pokazują uśmiechnięta minke gdy jest pik LH ? Ja zakupiłam zrobiłam równolegle z testem paskowym z Domowego laboratorium. 13 dc więc cudów się jeszcze nie spodziewałam ale na instrukcji do clear blue wyraźne info żeby robić z porannego moczu. Wcześniej byłam przeświadczona że z porannego to tak nie bardzo bo może być fałszywie dodatni. Zawsze robiłam około godz. 15-16 wcześniej przez 2 h staram się pić mniej. Co wy myślicie ?
reklama
Któraś tu robi te testy.. I jak Ci wyszyły te testy??Dziewczyny pytanko czy któraś z was miała testy owulacyjne z clearblue te które pokazują uśmiechnięta minke gdy jest pik LH ? Ja zakupiłam zrobiłam równolegle z testem paskowym z Domowego laboratorium. 13 dc więc cudów się jeszcze nie spodziewałam ale na instrukcji do clear blue wyraźne info żeby robić z porannego moczu. Wcześniej byłam przeświadczona że z porannego to tak nie bardzo bo może być fałszywie dodatni. Zawsze robiłam około godz. 15-16 wcześniej przez 2 h staram się pić mniej. Co wy myślicie ?