reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
To jest mój 1 cykl starań, 24 [emoji3526]

A no dobra [emoji16] dopiero zaczynasz i jesteś młoda [emoji16] trzymam kciuki, żebyś szybko osiągnęła cel! Niemniej mógł Ci ten gin chociaż jeden monitoring do końca poprowadzic [emoji16] ale spokojnie, sikaj na testy i pokazuj, zobaczymy co to się będzie działo [emoji16][emoji16]

Dziękuję [emoji3590]Sama staram się nie nakręcać jeszcze, chociaż podświadomie jest jak jest [emoji16] niedługo Was będę męczyć testami, na razie robię po 2 dziennie, ale słabe te kreseczki, może coś się pojawi [emoji16]
A no dobra [emoji16] dopiero zaczynasz i jesteś młoda [emoji16] trzymam kciuki, żebyś szybko osiągnęła cel! Niemniej mógł Ci ten gin chociaż jeden monitoring do końca poprowadzic [emoji16] ale spokojnie, sikaj na testy i pokazuj, zobaczymy co to się będzie działo [emoji16][emoji16]

Dziękuję [emoji3590]Sama staram się nie nakręcać jeszcze, chociaż podświadomie jest jak jest [emoji16] niedługo Was będę męczyć testami, na razie robię po 2 dziennie, ale słabe te kreseczki, może coś się pojawi [emoji16]
U mnie oficjalnie też 1cs.. No to jak masz słabe kreseczki, to może dopiero będzie..
Trzymam kciuki❤️❤️❤️

Jeśli są bardzo słabe to spokojnie możesz robić raz dziennie [emoji6] ja tak robię, a jak zaczynaja się robić ciemniejsze to zwiększam ilość na dzień [emoji3526]

Cześć dziewczyny 🙂
Dołączam do waszego grona, zaczynamy kolejne starania o dzidziusia 👶 ❤️
Staramy się już ponad rok, 2 razy byłam w ciąży, niestety źle się one zakończyły. Mamy 2 aniołki w niebie 😥
Zrobiłam mnóstwo badań i wiemy co było przyczyną poronień. Kolejna ciąża będzie na intralipidzie, clexane i acardzie. Jestem pod opieką dobrego lekarza, pełna nadziei, że tym razem się uda 😀
To nasz pierwszy cykl starań po poronieniu, owulacja była prawdopodobnie w poniedziałek lub wtorek a testować powinnam około 8.12 o ile wytrzymam do tego czasu 😉
Trzymam kciuki za nas wszystkie 👍

Cześć dziewczyny [emoji846]
Dołączam do waszego grona, zaczynamy kolejne starania o dzidziusia [emoji64] [emoji3590]
Staramy się już ponad rok, 2 razy byłam w ciąży, niestety źle się one zakończyły. Mamy 2 aniołki w niebie [emoji26]
Zrobiłam mnóstwo badań i wiemy co było przyczyną poronień. Kolejna ciąża będzie na intralipidzie, clexane i acardzie. Jestem pod opieką dobrego lekarza, pełna nadziei, że tym razem się uda [emoji3]
To nasz pierwszy cykl starań po poronieniu, owulacja była prawdopodobnie w poniedziałek lub wtorek a testować powinnam około 8.12 o ile wytrzymam do tego czasu [emoji6]
Trzymam kciuki za nas wszystkie [emoji106]

Trzymam kciuki, żeby udało się szybko i tym razem szczęśliwie zakończyło [emoji3590]

reklama
Dziewczyny te które badają szyjke..
Wiecie może ile ona jest w szycie..
Bo moja od rana tak się uniósła, że teraz to ja już jej nie wyczuwam, uciekła do góry..
A mój w pracy😢😢
Jeszcze mnie ból pleców złapał, po prawej stronie, ale taki dziwny.. Masakra.. Ruszać mi się ciężko..

Do góry