reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

W najmniej spodziewanym momencie się udało [emoji3059]
Tak, nie wiem jak, ale się udało [emoji16]
Wtedy miałam cykle 30/60, w czasie tych ostatnich starań wpakował mi się naciek ropny pośladka( paskudztwo strasznie bolące) ani siedzieć, ani leżeć jeden ból. Wtedy lekarze, najpierw masc, później antybiotyk, a na koniec zabieg. W efekcie czego leżałam w domu z sączkiem na tyłku. A że cykle mi skakały do 60 to nie zwracałam wtedy na nic uwagi, przez ten ból stres. Mąż wkoncu mówi (gdy dobiłam do 70 dc) weś może test zrób, a ja ze nie. Napewno nie jestem w ciąży bo mam przecież długie cykle a teraz tym bardziej mi się przesunął przez ten zabieg, stres, nerwy i antybiotyki. [emoji2356] Aż w końcu w 72 uległam mu i zrobiłam i mało oczy mi z orbit nie wypadły [emoji23] potem do ginka i był 10 tc.
Sory trochę się rozpisałam [emoji12]

reklama
Dzień dobry! [emoji3590] U mnie za oknem widzę śnieg ale plus jeden na dworze więc nic z pięknych widoków [emoji19] od kilku tygodni wstaje o 4 i nie mogę spać do 6, myślałam, że związane jest to z jakimś stresem ale chyba jednak nie, bo wczoraj kamień spadł mi z serca a nadal się budzę i dziś miałam jakieś koszmary z testem ciążowym [emoji28]

Śnieg.... dałabym wiele żeby zobaczyc. Nie lubie ogolnie zimy ale juz sie steskniłam za śniegiem. Moj mlodszy synek widzial raz [emoji20] marze o tym źeby udalo sie przyjechac do PL na swieta i zeby chociaz troszke tego sniegu spadlo. Zeby dzieciaki wyhasały sie na polu z psami w sniegu [emoji12]
A co snów to ja dzis mialam taki durny sen ze gdzies leciec mialam samolotem a okazalo sie ze kolezanka nie wziela mojej walizki i bylam bez ubran a potem ten samolot zamiast leciec , jechał, plynał, nurkował. No takie głupoty jakich dawno nie było [emoji23]

A u mnie dzis test już blednie, czyli wczoraj musiał być pik. Jakoś w południe musiał być na to wychodzi na maxa..
Wczoraj rano były stara ka, może jeszcze dziś wieczorem będą, bo rano dziecko nas powitało i nici ze starań porannych.

A u mnie dzis test już blednie, czyli wczoraj musiał być pik. Jakoś w południe musiał być na to wychodzi na maxa..
Wczoraj rano były stara ka, może jeszcze dziś wieczorem będą, bo rano dziecko nas powitało i nici ze starań porannych.

Czyli mialas z zaskoczenia jak ja. Zaciskam kciuki za owocne starania

No to nie pozostaje nic innego jak trzymać kciukasy 🤞 za owocne staranka dziewczyny 😘 ja jestem na etapie czekania już po starankach

No właśnie ja od porodu też mam taką dużą rozbieżność. Przy pierwszej ciąży miałam jak w zegarku 28 dni i juz pierwszego dnia kiedy nie przyszedł okres to wiedziałam że jestem w ciąży. A teraz u nas 5cs z tym że okres wrócił mi dopiero 6 msc temu a poza tym jeszcze karmie wiec u mnie jest totalnie w kratkę
Czyli mialas z zaskoczenia jak ja. Zaciskam kciuki za owocne starania
Wczoraj mnie pobolewał mocniej jajnik i całe podbrzusze. A dziś tylko coś tam delikatnie próbuje.. Więc wychodzi że wczoraj w testach mogłam przegapić piła.. No nic czekam co ma być to będzie.. Mój się właśnie dziś dowiedział, że robilam testy owu..

Jak zareagował na testy owu? Tak czy tak [emoji3590] było wczoraj, więc powinniście trafić [emoji3526]
Wczoraj mnie pobolewał mocniej jajnik i całe podbrzusze. A dziś tylko coś tam delikatnie próbuje.. Więc wychodzi że wczoraj w testach mogłam przegapić piła.. No nic czekam co ma być to będzie.. Mój się właśnie dziś dowiedział, że robilam testy owu..

Hahah mój nie wie że robiłam testy. Jak zrobiłam pierwszy czy drugi zostawiłam zatyczke od testu i on pyta a co ty test robiłaś? Ja mówie ze nie do testu to jeszcze dluga droga [emoji12]

reklama
Do góry