reklama
HeraUnique
Fanka BB :)
Ja poczekam na prawdziwe promocje u nas w PL ten black Friday to taka ściema, że szok. Polecam stronkę Link do: Cena przed black friday - FakeFridaySzalejecie dzisiaj dziewczyny na black friday czy raczej na spokojnie??
monnkej
Ja poczekam na prawdziwe promocje [emoji854] u nas w PL ten black Friday to taka ściema, że szok. Polecam stronkę Link do: Cena przed black friday - FakeFriday
Dzięki za link [emoji846] Ja na razie kupiłam tylko presety do zdjęć od Milabyli bo faktycznie cena jest duuuuzo niższa
AniaL92
Witaj trzymamWitam jestem tutaj nowa ale będę testować około 17 grudnia więc można mnie wpisać o ile wcześniej nie przyjdzie
madzialena647
Witam trzymam kciuki dziewczyny ❤ spodziewana @ dziś, test negatywny więc jeszcze czekam
Aileen31
Ja też trzymam za wszystkie staraczki oby były piękne świąteczne prezenty i piękny koniec tego popapranego rokuWitaj trzymam
madzialena647
Ja powinnam dostać @ do niedzieli, zobaczymy w niedzielę jak nie przyjdzie powtórzę test
reklama
monnkej
A mnie chyba powoli trzeba będzie wykreślić z tej listy testującej w grudniu
Nie rosną pęcherzyki tak jak powinny więc chyba nic z tego nie będzie w tym cyklu
A który dzień cyklu? Nie składaj jeszcze broni[emoji1307]