reklama
monnkej
Fanka BB :)
Cześć wszystkim I ja się zapisuję na grudnień, będę testować od 21.12
Czuje, że ten cykl jest mój [emoji2] i będzie piękny prezent na święta [emoji7][emoji7]
O i taka energię lubię [emoji7] powodzenia!!!
Nie wykreślam Cie na razie.. Jeszcze magia grudnia może wszystko zmienić..A mnie chyba powoli trzeba będzie wykreślić z tej listy testującej w grudniu
Nie rosną pęcherzyki tak jak powinny więc chyba nic z tego nie będzie w tym cyklu
Lekarz coś mówi??
Uwielbiam czytać takie komentarze, w których jest tyle wiary w owocny cyklCześć wszystkim I ja się zapisuję na grudnień, będę testować od 21.12
Czuje, że ten cykl jest mój i będzie piękny prezent na święta
Julliette
Dzisiaj 14dc, wczoraj byłam na monitoringu, pęcherzyki dwa: 13mm i 12mm, ale wydaje mi się, że jak na wczorajszy 13dc to powinny być większe, tym bardziej przy Clo. We wtorek jeden miał 11mm więc no przyrost bardzo mały. Jeszcze się nie załamuję, ale raczej tym razem nic się nie wydarzy Zobaczymy. w poniedziałek kolejny monitoringA który dzień cyklu? Nie składaj jeszcze broni[emoji1307]
Julliette
Na monitoringu byłam wieczorem u takiej babeczki, lekarza już nie było, pisałam dzisiaj rano smsa ale jeszcze nie odpisał. Pewnie będzie kazał czekać do poniedziałku a jak nic się nie zadzieje to od następnego cyklu większa dawka clo Myśleliśmy, że będzie ok bo w poprzednim cyklu na tej samej ilości leku urosły bardzo ładnie, a teraz jakieś komplikacjeNie wykreślam Cie na razie.. Jeszcze magia grudnia może wszystko zmienić..
Lekarz coś mówi??
Jeszcze jest nadzieja i musisz pozytywnie się do tego nastawić.. Wysyłam masę pozytywnej energii..Na monitoringu byłam wieczorem u takiej babeczki, lekarza już nie było, pisałam dzisiaj rano smsa ale jeszcze nie odpisał. Pewnie będzie kazał czekać do poniedziałku a jak nic się nie zadzieje to od następnego cyklu większa dawka clo Myśleliśmy, że będzie ok bo w poprzednim cyklu na tej samej ilości leku urosły bardzo ładnie, a teraz jakieś komplikacje
Bo mnie dziś ogarnia jakąś radość wewnętrzna, jakoś tak mega pozytywnie dziś jestem nastawiona.
monnkej
Dzisiaj 14dc, wczoraj byłam na monitoringu, pęcherzyki dwa: 13mm i 12mm, ale wydaje mi się, że jak na wczorajszy 13dc to powinny być większe, tym bardziej przy Clo. We wtorek jeden miał 11mm więc no przyrost bardzo mały. Jeszcze się nie załamuję, ale raczej tym razem nic się nie wydarzy [emoji20] Zobaczymy. w poniedziałek kolejny monitoring [emoji2368]
Jeszcze trzeba wierzyć!! Trzymam kciuki za poniedziałek [emoji256]
Julliette
Jeszcze jest nadzieja i musisz pozytywnie się do tego nastawić.. ❤❤ Wysyłam masę pozytywnej energii..
Bo mnie dziś ogarnia jakąś radość wewnętrzna, jakoś tak mega pozytywnie dziś jestem nastawiona.
Jeszcze trzeba wierzyć!! Trzymam kciuki za poniedziałek [emoji256]
Dzięki kochane jesteście ❤ dobrze, że weekend zawsze szybko ucieka to jakoś to może zleci do poniedziałku
reklama
Ania936
O i taka energię lubię [emoji7] powodzenia!!!
Uwielbiam czytać takie komentarze, w których jest tyle wiary w owocny cykl ❤❤
Dziękuję! Wam wszystkim przesyłam dużo pozytywnej energii i dwóch upragnionych kresek