reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
A który dzień cyklu? Nie składaj jeszcze broni[emoji1307]
Dzisiaj 14dc, wczoraj byłam na monitoringu, pęcherzyki dwa: 13mm i 12mm, ale wydaje mi się, że jak na wczorajszy 13dc to powinny być większe, tym bardziej przy Clo. We wtorek jeden miał 11mm więc no przyrost bardzo mały. Jeszcze się nie załamuję, ale raczej tym razem nic się nie wydarzy 😞 Zobaczymy. w poniedziałek kolejny monitoring 🤷‍♀️

Nie wykreślam Cie na razie.. Jeszcze magia grudnia może wszystko zmienić..
Lekarz coś mówi??
Na monitoringu byłam wieczorem u takiej babeczki, lekarza już nie było, pisałam dzisiaj rano smsa ale jeszcze nie odpisał. Pewnie będzie kazał czekać do poniedziałku a jak nic się nie zadzieje to od następnego cyklu większa dawka clo 🤷‍♀️ Myśleliśmy, że będzie ok bo w poprzednim cyklu na tej samej ilości leku urosły bardzo ładnie, a teraz jakieś komplikacje 😒

Na monitoringu byłam wieczorem u takiej babeczki, lekarza już nie było, pisałam dzisiaj rano smsa ale jeszcze nie odpisał. Pewnie będzie kazał czekać do poniedziałku a jak nic się nie zadzieje to od następnego cyklu większa dawka clo 🤷‍♀️ Myśleliśmy, że będzie ok bo w poprzednim cyklu na tej samej ilości leku urosły bardzo ładnie, a teraz jakieś komplikacje 😒
Jeszcze jest nadzieja i musisz pozytywnie się do tego nastawić.. ❤️❤️ Wysyłam masę pozytywnej energii..
Bo mnie dziś ogarnia jakąś radość wewnętrzna, jakoś tak mega pozytywnie dziś jestem nastawiona.

Dzisiaj 14dc, wczoraj byłam na monitoringu, pęcherzyki dwa: 13mm i 12mm, ale wydaje mi się, że jak na wczorajszy 13dc to powinny być większe, tym bardziej przy Clo. We wtorek jeden miał 11mm więc no przyrost bardzo mały. Jeszcze się nie załamuję, ale raczej tym razem nic się nie wydarzy [emoji20] Zobaczymy. w poniedziałek kolejny monitoring [emoji2368]

Jeszcze trzeba wierzyć!! Trzymam kciuki za poniedziałek [emoji256]

Jeszcze jest nadzieja i musisz pozytywnie się do tego nastawić.. ❤❤ Wysyłam masę pozytywnej energii..
Bo mnie dziś ogarnia jakąś radość wewnętrzna, jakoś tak mega pozytywnie dziś jestem nastawiona.
Jeszcze trzeba wierzyć!! Trzymam kciuki za poniedziałek [emoji256]

Dzięki kochane jesteście ❤ dobrze, że weekend zawsze szybko ucieka to jakoś to może zleci do poniedziałku 😒

reklama
Do góry