Po to tu jesteśmy, aby się wspierac i podnosić na duchu..Dzięki kochane jesteście ❤ dobrze, że weekend zawsze szybko ucieka to jakoś to może zleci do poniedziałku
reklama
AniaL92
Fanka BB :)
Ooo współczuję, ja ogólnie dziś nie odczuwam żadnych boleści jedynie cycochy bolą ale chyba tak pogoda działa że dziś też mnie muliło strasznie na spanie.A ja dziś cos kiepsko sie czuje. Tzn od poludnia, zimno mi i zmoglo mnie na spanie. Polezalam troche. I cos na zoladku mi stoi... bleee
Ooo współczuję, ja ogólnie dziś nie odczuwam żadnych boleści jedynie cycochy bolą [emoji12] ale chyba tak pogoda działa że dziś też mnie muliło strasznie na spanie. [emoji3061]
Obstawiam pogode , plus zjadlam dwa racuchy jak smazylam dzieciakom a to ani cos co moge jesc ani nie moja pora.
HeraUnique
Ja dzisiaj też wyjątkowo senna jestem chyba ciśnienie się zmieniaA ja dziś cos kiepsko sie czuje. Tzn od poludnia, zimno mi i zmoglo mnie na spanie. Polezalam troche. I cos na zoladku mi stoi... bleee
AniaL92
Tak ta pogoda ostatnio pasukna taka ponuraObstawiam pogode , plus zjadlam dwa racuchy jak smazylam dzieciakom a to ani cos co moge jesc ani nie moja pora.
Ja dzisiaj też wyjątkowo senna jestem [emoji42][emoji42] chyba ciśnienie się zmienia [emoji6]
Chyba tak. Ewidentnie nie moj dzień . Rano bylo jeszcze w miare ok. Bylam w sklepach, rowerem na miescie a potem jak mnie zmoglo to katastrofa.
reklama
Testów owulacyjnych nie powinno się robić z porannego moczu zaraz po nocy bo mogą wyjść fałszywie dodatnie, wtedy stężenie jest największe...U mnie te testy po południu słabe wychodzą. Zrobiłam teraz i ta druga blada..