Ten będzie wyjątkowy. Ale będzie piękny prezentWitam się w 1dc zaczynam 4 cykl staran , będę testować w wigilię oby byl to mój szczęśliwy dzień
reklama
AniaL92
Fanka BB :)
Wiesz może być tak że o 14 będzie słaba kreska i automatycznie apka wyznaczy Ci peak na tym z rana teście, albo o 14 okaże się kreska jeszcze ciemniejsza i to będzie peak trzymamNo to może o14. 00 zrobię akurat wrócę od fryzjera, to nie będę pić i siusiu robić.
No to zobaczę jak nie zapomnę zrobić. Jutro z rana na pewno zrobię, żeby mieć pewność..Wiesz może być tak że o 14 będzie słaba kreska i automatycznie apka wyznaczy Ci peak na tym z rana teście, albo o 14 okaże się kreska jeszcze ciemniejsza i to będzie peak trzymam
Ale czuję że owulka tuż za rogiem jest..
AniaL92
Trzymam o najpieknieszy prezentWitam się w 1dc zaczynam 4 cykl staran , będę testować w wigilię oby byl to mój szczęśliwy dzień
monnkej
Witam się w 1dc zaczynam 4 cykl staran , będę testować w wigilię oby byl to mój szczęśliwy dzień [emoji3059]
Nie ma innej opcji! [emoji3590][emoji7][emoji3590]
Kinga_26
Dla pewności teraz ją z miesiąc nie będę luzem wypuszczać człowiek uczy się na błędach to już też niebawem można się będzie spodziewać pierwszejO kurcze to Ci sąsiad! [emoji2960]Kiedyś w domu rodzinnym, tez już myśleliśmy, ze po cieczce, wyszła sobie bez smyczy a tu po chwili widzę z okna jak pokrywa ja inny samiec [emoji85][emoji85][emoji85] teraz mam dopiero 7 miesięczna suczkę, wiec czekamy na pierwsza cieczke.
Tak będzieCoraz bliżej 1 grudnia i pierwsze testowanie niech posypią się podwójne kreseczki
monnkej
Coraz bliżej 1 grudnia i pierwsze testowanie [emoji16] niech posypią się podwójne kreseczki [emoji3590][emoji4]
Czekam na to! [emoji3059][emoji3059]
reklama
AgaStaMom
Zaciekawiona BB
Na pewno będzie to byłby wspaniały prezent życzę owocnych starańWitam się w 1dc zaczynam 4 cykl staran , będę testować w wigilię oby byl to mój szczęśliwy dzień