U mnie dalej taka sytuacja [emoji854]
A co to oznacza bo na clearblue sie nie znam [emoji28]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie dalej taka sytuacja [emoji854]
A co to oznacza bo na clearblue sie nie znam [emoji28]
Ze cierpliwie jeszcze muszę czekać musi pojawić się uśmiech
A który u Ciebie już dzien cyklu??Ze cierpliwie jeszcze muszę czekać musi pojawić się uśmiech
Super
Znam ból, ale na szczęście rano mąż ją wyporowadza. Mieszkamy na wsi a muszę swoją suczkę wyprowadzać na smyczy bo ma cieczkę a pies sąsiada to się do nas wprowadził... Na wiosnę nas załatwił i mieliśmy mieszane szczenięta a w listopadzie miała mieć sterylizację i przepadłoJa wstałam połamana, ciężko mi się ruszyć z łóżka. Czas wyjść z psem [emoji85]
A który u Ciebie już dzien cyklu??
No to może o14. 00 zrobię akurat wrócę od fryzjera, to nie będę pić i siusiu robić.Super
Nie wiem jak chcesz ale ja bym jeszcze później powtórzyła dla pewności ja o 11 miałam 0,85 a już o 15 apka wyznaczyła peak 2,15
Znam ból, ale na szczęście rano mąż ją wyporowadza. Mieszkamy na wsi a muszę swoją suczkę wyprowadzać na smyczy bo ma cieczkę a pies sąsiada to się do nas wprowadził... Na wiosnę nas załatwił i mieliśmy mieszane szczenięta a w listopadzie miała mieć sterylizację i przepadło [emoji28]