Tak. Odrost co 1,5miesiaca się staram farbować..Fryzjer to zawsze dobra opcja jesteś blond?
reklama
HeraUnique
Fanka BB :)
Jak jesteś po owu to przestań, jak nie masz pewności to jeszcze dziś wez6A co z wiesiolkiem, mam go nadal brać, czy już skończyć?? Mega poprawił mi śluz w tym cyklu.. Jak nigdy mam tak długo rozciągliwy i przezroczysty. Zalewa mnie..
Okej. Wzięłam dziś rano, ale po testach myślę że owu będzie w ciągu 24h, więc wieczorem już nie biore i odstawiam.Jak jesteś po owu to przestań, jak nie masz pewności to jeszcze dziś wez6
Zaczyna mnie cmic lewy jajnik i podbrzusze mnie tak mocno pobolewa jakbym miała zaraz dostać .. Nigdy mnie w dniach około owulacyjnych tak nie bolało..
AniaL92
No ładnie ten test wygląda jak pozytyw a więc działaj kochana powodzenia i trzymamWłaśnie dziewczyny zrobiłam i dziś jest jeszcze ciemniejszy.. Obie są takie same, tak mi się wydaje.. Więc wczorajszy nie był pikiem. Ale ten dzisiejszy nie wiem czy nie jest.. Wychodzi na to że rano mam większe stężenie LH..
Co myślicie o tym teście?? Pozytywny czy jeszcze nie.??
Zobacz załącznik 1206944
A apka jak go oznaczyła?
monnkej
Pieknie skoczyło
reklama
Czyli jeszcze nie ma piku. Oglądałam ostatnio o tych testach. I tam musi uśmiechnięta buzia się pojawić..U mnie dalej taka sytuacja