reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

W sumie ok. Bylam wlasnie kupic papier i torebki na mikolajki, teraz pojade wyslac paczki. Zajmuje glowe czyms innym niz testowanie chociaz jest ciezko. A jak u Ciebie? Robilas test owu?
U mnie też ok z nastrojem, dobrze mówisz, dobrze że te Mikołajki za pasem to człowiek się czymś zajmuje, ja też muszę jeszcze kilka rzeczy dokupić dla dzieciaków. To ten czas jakoś inaczej leci 😉 a właśnie @Lisa_ jak testy owu?
Właśnie dziewczyny zrobiłam i dziś jest jeszcze ciemniejszy.. Obie są takie same, tak mi się wydaje.. Więc wczorajszy nie był pikiem. Ale ten dzisiejszy nie wiem czy nie jest.. Wychodzi na to że rano mam większe stężenie LH..
Co myślicie o tym teście?? Pozytywny czy jeszcze nie.??
IMG_20201127_094034.jpg

reklama
Właśnie dziewczyny zrobiłam i dziś jest jeszcze ciemniejszy.. Obie są takie same, tak mi się wydaje.. Więc wczorajszy nie był pikiem. Ale ten dzisiejszy nie wiem czy nie jest.. Wychodzi na to że rano mam większe stężenie LH..
Co myślicie o tym teście?? Pozytywny czy jeszcze nie.??
Zobacz załącznik 1206944
Całkiem ładny, zainstaluj sobie premom ;) będzie wygodniej też dużo Tobie bo tam porównuję na milionach testów 😀 na zdjęciu wyglądają jak dwa identyczne, ale nie wiem czy tylko na moim telefonie i czy może na żywo wygląda to mocniej 🤔 na pewno lh na wysokim poziomie ☺️

Całkiem ładny, zainstaluj sobie premom ;) będzie wygodniej też dużo Tobie bo tam porównuję na milionach testów 😀 na zdjęciu wyglądają jak dwa identyczne, ale nie wiem czy tylko na moim telefonie i czy może na żywo wygląda to mocniej 🤔 na pewno lh na wysokim poziomie ☺
Mam tą aplikację. No na żywo wydają mi się 2 takie same..
Jest ciemniejsza od tej wczorajszej..

reklama
Do góry