Ja już mam córeczkę ale chciałabym jeszcze jedno, życzę szybko [emoji3498][emoji6]Nie staramy się o 1
reklama
AniaL92
Fanka BB :)
Hej dziewczyny jak u Was?
Witaj @promyczek_ powodzenia w nowym cyklu
Witaj @promyczek_ powodzenia w nowym cyklu
promyczek_
Zaciekawiona BB
Dzięki dziewczyny
HeraUnique
.
Cześć.. Tule.. Ale w tym cyklu w grudniu wszystkie będą tu miały piękne kreseczki..Hejo, przechodzę z listopadowych tutaj...ale miałam nadzieje ☹ Wiec cóż, witam się w 1dc
Anasta07
Hello z rana Nooo powiem wam dziewczyny że musiałam trochę nadrabiać w czytaniu wątku Wczoraj pierwszy raz zainstalowałam apkę i wprowadzałam ostatnie dane i podpowiada że dziś zaczyna się okres około owu więc będę pierwszy raz robić testy, zobaczymy jak to wyjdzie
Cześć dziewczyny. Jak tam nastroje??
W sumie ok. Bylam wlasnie kupic papier i torebki na mikolajki, teraz pojade wyslac paczki. Zajmuje glowe czyms innym niz testowanie chociaz jest ciezko. A jak u Ciebie? Robilas test owu?
reklama
AniaL92
U mnie też ok z nastrojem, dobrze mówisz, dobrze że te Mikołajki za pasem to człowiek się czymś zajmuje, ja też muszę jeszcze kilka rzeczy dokupić dla dzieciaków. To ten czas jakoś inaczej leci a właśnie @Lisa_ jak testy owu?W sumie ok. Bylam wlasnie kupic papier i torebki na mikolajki, teraz pojade wyslac paczki. Zajmuje glowe czyms innym niz testowanie chociaz jest ciezko. A jak u Ciebie? Robilas test owu?