Gwiazdka94
Fanka BB :)
Kluje mnie dzisiaj w podbrzuszu, ale nie jestem pewna czy to jajnik. A do owulacji jeszcze z tydzien, kreska nadal ledwo widoczna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kluje mnie dzisiaj w podbrzuszu, ale nie jestem pewna czy to jajnik. A do owulacji jeszcze z tydzien, kreska nadal ledwo widoczna
Spokojnie ja powinnam mieć za 4 dni i kreska też jest ledwo widoczna, mi dwa dni przed peakiem zaczyna ciemniec[emoji6]Kluje mnie dzisiaj w podbrzuszu, ale nie jestem pewna czy to jajnik. A do owulacji jeszcze z tydzien, kreska nadal ledwo widoczna
Warto wiedziec troche jeszcze raczkuje z tymi testami, jakos nie przekonywaly mnie wczesniej, ale teraz biore wiesiolka I musze wiedziec kiedy odstawicSpokojnie ja powinnam mieć za 4 dni i kreska też jest ledwo widoczna, mi dwa dni przed peakiem zaczyna ciemniec[emoji6]
Witamy, długo się starasz?Hejo, przechodzę z listopadowych tutaj...ale miałam nadzieje [emoji3525] Wiec cóż, witam się w 1dc[emoji20]
Mieliśmy przerwę 2 miesiące, ale ogólnie to będzie 5 cykl teraz.Witamy, długo się starasz?
Mój też 5 cykl, a masz już dzieci?Mieliśmy przerwę 2 miesiące, ale ogólnie to będzie 5 cykl teraz.
i ja wiem, wiem, ze potrzeba czasu, ale z natury jestem niecierpliwa i nie znosze jak nie mam na coś do końca wpływu... ech.
Nie staramy się o 1Mój też 5 cykl, a masz już dzieci?