reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Ja leczę się nalewkami 🤷‍♀️ cytrynówka, czeremcha, morwa 😉 jak się źle czuje to kieliszek i jak nowa następnego dnia 😉 póki mogę to korzystam 😁 a jak już rozłoży to stosuje syrop babci tj czosnek, cytryna, miód, cebula 🤤 i hyćke i syrop z melcza 🙃
Czeremcha i morwa? Pierwsze słyszę ale na pewno spróbuję 😅 u mnie obowiązkowo malinówka i pigwówka 😁 a co to ta hyćka? 😀

reklama
1? Wow relax ❤
1 cs, ale podeszłam do tego bardzo poważnie, może i za, mierzę temperaturę, robię testy owu, łykamy po garść suplementów, chociaż nie nakręcam się, co ma być to będzie, jak będzie to super, a jak nie to zawsze w lipcu 2021 będe miała mniejszy brzuszek do ślubu kościelnego 😂

Mój mąż co prawda alko wgl nie pije, ale podejście rozumiem doskonale. Mój na początku za bardzo nie podchodził poważnie do tematu, witaminki to tak o ale już teraz sam bierze z nawyków ale na początku to nie widział żadnego problemu żeby nie brać, teraz sam przychodzi i mówi, że mogłabym już być w tej ciąży. Teraz już sam się ze wszystkim stara, odmawia sobie trochę fajek, bardziej dba o siebie. Ale wcześniej też zdarzało mu się "odwalić" różne rzeczy przed owu. Chyba nie ma na facetów złotego środka, nie ma co się denerwować bo to i tak nic nie da a tylko my jesteśmy źle. Jak mają ochotę to niech idą i się zrelaksują może to jest złoty środek ☺
Może i racja, pod względem witamin nie mogę narzekać, bo sam mi przypomina i przygotowuje, więc jest cudowny, robi nam obydwojgu warzywa na kolacje i stara się, ale jak na złość wyczuł nieodpowiedni moment kiedy może się napić, ale no już się uspokoiłam, będzie co ma być :D Ale grunt, że do Twojego i mojego dociera, że Oni też mają się starać :D

Czeremcha ma najwięcej witamin ze wszystkich [emoji16] polecam!!! Morwa też jest super szczególnie na cholesterol itd [emoji16]
Hyćka to Syrop z kwiatów czarnego bzu [emoji854]
Ta morwa to też syrop ? Do herbaty się to daje ? Ja mam trochę zawsze za duży cholesterol
Może i racja, pod względem witamin nie mogę narzekać, bo sam mi przypomina i przygotowuje, więc jest cudowny, robi nam obydwojgu warzywa na kolacje i stara się, ale jak na złość wyczuł nieodpowiedni moment kiedy może się napić, ale no już się uspokoiłam, będzie co ma być :D Ale grunt, że do Twojego i mojego dociera, że Oni też mają się starać :D
Ale sama napisałaś że ouw może być jutro albo pojutrze albo za kilka dni... także macie jeszcze czas i nie będzie to stracony cykl przez jeden wieczór. Moim zdaniem nie potrzebnie się nakrecasz. Facet pójdzie się napije, odstresuje, zrestuje a później będzie może mu "lepiej strzelać tzn trafniej [emoji28]

reklama
Ta morwa to też syrop ? Do herbaty się to daje ? Ja mam trochę zawsze za duży cholesterol Ale sama napisałaś że ouw może być jutro albo pojutrze albo za kilka dni... także macie jeszcze czas i nie będzie to stracony cykl przez jeden wieczór. Moim zdaniem nie potrzebnie się nakrecasz. Facet pójdzie się napije, odstresuje, zrestuje a później będzie może mu "lepiej strzelać tzn trafniej [emoji28]
Ja akurat pisze o nalewce z morwy. Ale owoce morwy czarnej jak najbardziej też polecam 🙃

Do góry