reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Ja leczę się nalewkami 🤷‍♀️ cytrynówka, czeremcha, morwa 😉 jak się źle czuje to kieliszek i jak nowa następnego dnia 😉 póki mogę to korzystam 😁 a jak już rozłoży to stosuje syrop babci tj czosnek, cytryna, miód, cebula 🤤 i hyćke i syrop z melcza 🙃
Czeremcha i morwa? Pierwsze słyszę ale na pewno spróbuję 😅 u mnie obowiązkowo malinówka i pigwówka 😁 a co to ta hyćka? 😀

reklama
1? Wow relax ❤
1 cs, ale podeszłam do tego bardzo poważnie, może i za, mierzę temperaturę, robię testy owu, łykamy po garść suplementów, chociaż nie nakręcam się, co ma być to będzie, jak będzie to super, a jak nie to zawsze w lipcu 2021 będe miała mniejszy brzuszek do ślubu kościelnego 😂

Mój mąż co prawda alko wgl nie pije, ale podejście rozumiem doskonale. Mój na początku za bardzo nie podchodził poważnie do tematu, witaminki to tak o ale już teraz sam bierze z nawyków ale na początku to nie widział żadnego problemu żeby nie brać, teraz sam przychodzi i mówi, że mogłabym już być w tej ciąży. Teraz już sam się ze wszystkim stara, odmawia sobie trochę fajek, bardziej dba o siebie. Ale wcześniej też zdarzało mu się "odwalić" różne rzeczy przed owu. Chyba nie ma na facetów złotego środka, nie ma co się denerwować bo to i tak nic nie da a tylko my jesteśmy źle. Jak mają ochotę to niech idą i się zrelaksują może to jest złoty środek ☺
Może i racja, pod względem witamin nie mogę narzekać, bo sam mi przypomina i przygotowuje, więc jest cudowny, robi nam obydwojgu warzywa na kolacje i stara się, ale jak na złość wyczuł nieodpowiedni moment kiedy może się napić, ale no już się uspokoiłam, będzie co ma być :D Ale grunt, że do Twojego i mojego dociera, że Oni też mają się starać :D

Czeremcha ma najwięcej witamin ze wszystkich [emoji16] polecam!!! Morwa też jest super szczególnie na cholesterol itd [emoji16]
Hyćka to Syrop z kwiatów czarnego bzu [emoji854]
Ta morwa to też syrop ? Do herbaty się to daje ? Ja mam trochę zawsze za duży cholesterol
Może i racja, pod względem witamin nie mogę narzekać, bo sam mi przypomina i przygotowuje, więc jest cudowny, robi nam obydwojgu warzywa na kolacje i stara się, ale jak na złość wyczuł nieodpowiedni moment kiedy może się napić, ale no już się uspokoiłam, będzie co ma być :D Ale grunt, że do Twojego i mojego dociera, że Oni też mają się starać :D
Ale sama napisałaś że ouw może być jutro albo pojutrze albo za kilka dni... także macie jeszcze czas i nie będzie to stracony cykl przez jeden wieczór. Moim zdaniem nie potrzebnie się nakrecasz. Facet pójdzie się napije, odstresuje, zrestuje a później będzie może mu "lepiej strzelać tzn trafniej [emoji28]

reklama
Ta morwa to też syrop ? Do herbaty się to daje ? Ja mam trochę zawsze za duży cholesterol Ale sama napisałaś że ouw może być jutro albo pojutrze albo za kilka dni... także macie jeszcze czas i nie będzie to stracony cykl przez jeden wieczór. Moim zdaniem nie potrzebnie się nakrecasz. Facet pójdzie się napije, odstresuje, zrestuje a później będzie może mu "lepiej strzelać tzn trafniej [emoji28]
Ja akurat pisze o nalewce z morwy. Ale owoce morwy czarnej jak najbardziej też polecam 🙃

Do góry