reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
Dziewczyny od którego dnia cyklu robicie testy owu? Będę zadawać takie pytania bo dopiero się uczę. Opowiedzcie jak to robić prawidłowo, żebym wychwyciła owu, sciagnelam premom
Ja w tym cyklu zaczęłam robić od 10dc, jednak poza samymi testami sprawdzam szyjkę i śluz żeby to prównać a cykle mam 30 dni. W zeszłym robiłam testy od końca @ bo bałam się, że ominę 😅 a owu była w 19dc 😒 na początku warto robić jeden, a w dniach spodziewanej owu z dwa razy dziennie jeśli widać, że kreski mocno ciemnieją. Ja odbieram taktykę, że jeden robię rano ale nie z pierwszego moczu a drugi wieczorem koło 18 ale pilnuje żeby przez dwie h pić mało i nie być w tym czasie w toalecie. Pamiętać przede wszystkim, że poziom lh się zmienia codziennie i jednego dnia testy wychodzą ciemniejsze a drugiego mogą być już jaśniejsze.

Mamy tutaj całe grono ekspertów, więc jak będziesz miała wątpliwości to wrzucaj zdjęcia. Dziewczyny dobrze doradzą i uspokoją 😀

Ja w tym cyklu zaczęłam robić od 10dc, jednak poza samymi testami sprawdzam szyjkę i śluz żeby to prównać a cykle mam 30 dni. W zeszłym robiłam testy od końca @ bo bałam się, że ominę 😅 a owu była w 19dc 😒 na początku warto robić jeden, a w dniach spodziewanej owu z dwa razy dziennie jeśli widać, że kreski mocno ciemnieją. Ja odbieram taktykę, że jeden robię rano ale nie z pierwszego moczu a drugi wieczorem koło 18 ale pilnuje żeby przez dwie h pić mało i nie być w tym czasie w toalecie. Pamiętać przede wszystkim, że poziom lh się zmienia codziennie i jednego dnia testy wychodzą ciemniejsze a drugiego mogą być już jaśniejsze.

Mamy tutaj całe grono ekspertów, więc jak będziesz miała wątpliwości to wrzucaj zdjęcia. Dziewczyny dobrze doradzą i uspokoją 😀
No to warto dziś robić czy dopiero jutro...
Niby termin owu mam na 17dc, dziś mam 12dc, ale czuję że objawy dni płodnych są od 2 dni.. To jest dzisiejszy test.
IMG_20201126_094431.jpg

No to warto dziś robić czy dopiero jutro...
Niby termin owu mam na 17dc, dziś mam 12dc, ale czuję że objawy dni płodnych są od 2 dni.. To jest dzisiejszy test.
Zobacz załącznik 1206500

Jak dla nnie to on juz tuz tuz. Ja robiłam jak kolezanka wyżej dwa razy dziennie . Dzis juz kreska duzo bledsza niz wczoraj. Owu raczej juz byla wczoraj lub w nocy. Sluz lepki, szyjka inna niz byla przedwczoraj. Ale ekspert ze mnie zaden. Ciesze sie ze robilam testy bo znow bylabym pewna ze owu bylo okolo 15 dc a tu psikus bo wychodzi 18. Lub z 17/18

reklama
Do góry