No fajnie się odbarwiają.. Nie trzeba się zastanawiać nad kreskami.. Oby te ciążowe tak ładnie nam wyszły.Ja z polecenia dziewczyn też miałam te z Rossmanna domowe laboratorium. I powiem ze jak na pierwszy raz wydały mi się spoko ładnie wszystko widać
reklama
AniaL92
Fanka BB :)
Oby obyNo fajnie się odbarwiają.. Nie trzeba się zastanawiać nad kreskami.. Oby te ciążowe tak ładnie nam wyszły.
Kinga_26
Ja w tym cyklu zaczęłam robić od 10dc, jednak poza samymi testami sprawdzam szyjkę i śluz żeby to prównać a cykle mam 30 dni. W zeszłym robiłam testy od końca @ bo bałam się, że ominę a owu była w 19dc na początku warto robić jeden, a w dniach spodziewanej owu z dwa razy dziennie jeśli widać, że kreski mocno ciemnieją. Ja odbieram taktykę, że jeden robię rano ale nie z pierwszego moczu a drugi wieczorem koło 18 ale pilnuje żeby przez dwie h pić mało i nie być w tym czasie w toalecie. Pamiętać przede wszystkim, że poziom lh się zmienia codziennie i jednego dnia testy wychodzą ciemniejsze a drugiego mogą być już jaśniejsze.Dziewczyny od którego dnia cyklu robicie testy owu? Będę zadawać takie pytania bo dopiero się uczę. Opowiedzcie jak to robić prawidłowo, żebym wychwyciła owu, sciagnelam premom
Mamy tutaj całe grono ekspertów, więc jak będziesz miała wątpliwości to wrzucaj zdjęcia. Dziewczyny dobrze doradzą i uspokoją
No to warto dziś robić czy dopiero jutro...Ja w tym cyklu zaczęłam robić od 10dc, jednak poza samymi testami sprawdzam szyjkę i śluz żeby to prównać a cykle mam 30 dni. W zeszłym robiłam testy od końca @ bo bałam się, że ominę a owu była w 19dc na początku warto robić jeden, a w dniach spodziewanej owu z dwa razy dziennie jeśli widać, że kreski mocno ciemnieją. Ja odbieram taktykę, że jeden robię rano ale nie z pierwszego moczu a drugi wieczorem koło 18 ale pilnuje żeby przez dwie h pić mało i nie być w tym czasie w toalecie. Pamiętać przede wszystkim, że poziom lh się zmienia codziennie i jednego dnia testy wychodzą ciemniejsze a drugiego mogą być już jaśniejsze.
Mamy tutaj całe grono ekspertów, więc jak będziesz miała wątpliwości to wrzucaj zdjęcia. Dziewczyny dobrze doradzą i uspokoją
Niby termin owu mam na 17dc, dziś mam 12dc, ale czuję że objawy dni płodnych są od 2 dni.. To jest dzisiejszy test.
Dla mnie na oko te kreski już ładnie wyglądają, może owu będzie szybciej, ja mam zawsze ok 13 dcNo to warto dziś robić czy dopiero jutro...
Niby termin owu mam na 17dc, dziś mam 12dc, ale czuję że objawy dni płodnych są od 2 dni.. To jest dzisiejszy test.
Zobacz załącznik 1206500
No to warto dziś robić czy dopiero jutro...
Zobacz załącznik 1206500
Jak dla nnie to on juz tuz tuz. Ja robiłam jak kolezanka wyżej dwa razy dziennie . Dzis juz kreska duzo bledsza niz wczoraj. Owu raczej juz byla wczoraj lub w nocy. Sluz lepki, szyjka inna niz byla przedwczoraj. Ale ekspert ze mnie zaden. Ciesze sie ze robilam testy bo znow bylabym pewna ze owu bylo okolo 15 dc a tu psikus bo wychodzi 18. Lub z 17/18
L
Ladycarooo
Gość
Ten test to raczej negatyw rób dalejNo to warto dziś robić czy dopiero jutro...
Zobacz załącznik 1206500
Wiem że dzisiejszy to negatyw.. Ale nie pytałam o to..Ten test to raczej negatyw rób dalej
Ten test to raczej negatyw rób dalej
No negatyw ale raczej juz blisko pozytywu jak takie mocne te kreski. Raczej kwestia 2 dni niz tygodnia
reklama
AniaL92
Ja bym jeszcze dziś zrobiła a co tam szkodzi, może akurat, owu zawsze może się przesunąć.No to warto dziś robić czy dopiero jutro...
Zobacz załącznik 1206500