reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Hej kochane, miłego dnia życzę 😉 ja w tym cyklu też pierwszy raz bawiłam się z testami owu. I na początku też miałam ciemne, później blade kreski, i się martwiłam co jest grane, ale spokojnie robiłam dalej i doczekałam się pozytywnego 😉 peak 17dc - owu 18dc 😊
Faktycznie zawirowania :D może jeszcze wszystko przede mną :D

reklama
Faktycznie zawirowania :D może jeszcze wszystko przede mną :D
Tak samo dziewczyny które pomagały mi w rozumieniu i interpretacji testów, też mówiły że być może jeszcze owu przede mną, że poprostu robić i obserwować co się dzieje. Też za dużo nie mogę pomóc bo tak jak pisałam też pierwszy raz je robiłam. Ale u mnie dalsze sikańce przyniosły efekt. 😜😉

Hej kochane, miłego dnia życzę 😉 ja w tym cyklu też pierwszy raz bawiłam się z testami owu. I na początku też miałam ciemne, później blade kreski, i się martwiłam co jest grane, ale spokojnie robiłam dalej i doczekałam się pozytywnego 😉 peak 17dc - owu 18dc 😊
Ciekawie miałaś.. No jestem ciekawa co u mnie się dziś wieczorem pokaże ewentualnie jutro rano..

reklama
Hej kochane, miłego dnia życzę [emoji6] ja w tym cyklu też pierwszy raz bawiłam się z testami owu. I na początku też miałam ciemne, później blade kreski, i się martwiłam co jest grane, ale spokojnie robiłam dalej i doczekałam się pozytywnego [emoji6] peak 17dc - owu 18dc [emoji4]

A nie mówiłam [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

Do góry