reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

A w zeszłych miesiącach zawsze mi wychodził pozytyw i to w terminie, który pokazywała aplikacja, dlatego tak się zmartwiłam taką bielą...

reklama
Ja miałam nie robić testów, ale kupilam te przez @coca polecane z rosmana domowe laboratorium i robię 3 dzień i ładnie jest odbarwiają..
We wtorek kreska ledwo widoczna, wczoraj już ładnie widoczna a dziś odrazu obie się pojawiły.. Takze ciemnieją z dnia na dzień.. Myślę że jutro może być pik...
Tak tu żeście wstawiały, że sama dla siebie jestem ciekawa co one pokażą.. Testy pokazują 2 kreski a mnie podbrzusze cmi razem z janikami, więc poziom LH zgodny z tym co czuje..

Screenshot_20201126_084956.jpg

Dziś 12dc, zobaczymy czy będzie jutro pojutrze czy tak jak mi aplikacja pokazuje niedziela, Poniedziałek.

Dziewczyny od którego dnia cyklu robicie testy owu? Będę zadawać takie pytania bo dopiero się uczę. Opowiedzcie jak to robić prawidłowo, żebym wychwyciła owu, sciagnelam premom

Dziewczyny od którego dnia cyklu robicie testy owu? Będę zadawać takie pytania bo dopiero się uczę. Opowiedzcie jak to robić prawidłowo, żebym wychwyciła owu, sciagnelam premom
A jak długie masz cykle.. Bo ja średnio 26-33d i zaczęłam od 10dc bo zaczęłam mieć rozciągliwy przeźroczy śluz i podbrzusze mnie boli i już w 10dc pokazały się 2 kreski czyli poziom LH jest już w dniach płodnych. Bynajmniej ja tak to rozumiem..

Bardzo ładnie Ci ciemnieją :)
No ja w zeszłych miesiącach robiłam też te z rossmana i ladnie wychodziły, a teraz mam jakieś z allegro i taka lipa... nie wiem czy to kwestia testu czy jednak mój organizm szaleje
To moja pierwsza przygoda z testami owu.. Ale tutaj tyle o nich piszecie więc spróbowałam..
Nie robię i stałych porach i nie wiem czy to ma wpływ.. I czy robić jeszcze dziś 1 wieczorem czy jutro z rana dopiero..

Hej kochane, miłego dnia życzę 😉 ja w tym cyklu też pierwszy raz bawiłam się z testami owu. I na początku też miałam ciemne, później blade kreski, i się martwiłam co jest grane, ale spokojnie robiłam dalej i doczekałam się pozytywnego 😉 peak 17dc - owu 18dc 😊

Załączniki

• Screenshot_20201126_090609_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    Screenshot_20201126_090609_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    253,5 KB · Wyświetleń: 57
  • Screenshot_20201126_090614_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    Screenshot_20201126_090614_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    253,8 KB · Wyświetleń: 60
reklama
To moja pierwsza przygoda z testami owu.. Ale tutaj tyle o nich piszecie więc spróbowałam..
Nie robię i stałych porach i nie wiem czy to ma wpływ.. I czy robić jeszcze dziś 1 wieczorem czy jutro z rana dopiero..
Mi aplikacje każe robić 2 razy dziennie, wiec tak robię. W innych cyklach robiłam raz dziennie i wszystko ładnie wychodziło.
Ja zaczęłam robić jakoś od 9 dnia cyklu, a cykle zwykle mam 28-30. We wtorek bolał mnie brzuch jak na okres, kuł lewy jajnik i było ślisko. No i co z tego, jak test nie pokazał nic do tej pory.

Do góry