coca
Fanka BB :)
I super ze Tobie pomagają
No jakbym była bezsluzowa to tez kupowalabym testy. Tez trochę czytałam o
Testach owu. Zdania są podzielone. Choć raz przeczytałam ze test owu nie pokazuje owu tylko poziom LH a to nie zawsz oznacza owu. Ale tak naprawdę nie wiem ile w tym prawdy [emoji2372] Raz robiłam testy owu z rossmann to pokazały się dwie mocne krechy ale ciąży z tego nie było [emoji2957]
Tak to prawda, wskazują wzrost LH ale nie potwierdzają owulacji, tak samo jak śluz płodny czy kłucie jajnika nie potwierdzają, ze owu się odbywa, odbyła lub odbędzie.[emoji6]Owulacje to ciąża na 100% tylko potwierdza [emoji16] mi nawet raz jeden gin obwieścił cykl bezowulacyjny a owu była tylko tydzień później i dzięki testom, informacji o endo w 14dc (i później badaniu proga) do tego doszłam. Testy owu są dobre żeby sobie wyznaczyć mniej więcej najbardziej płodne dni [emoji6] a i nie u wszystkich działaj, mamy tu dziewczynę na forum której nigdy nie wychodziły pozytywne a jednak właśnie jest w ciąży [emoji16][emoji2368] wszystko jest dla ludzi ale z umiarem i myśleniem [emoji39]
A to ze u Ciebie był wzrost LH i nawet owu to jeszcze nie jest gwarancja zajścia w ciąże niestety [emoji6] statystyki są bezlitosne [emoji39]