reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowa mama u lekarza:)

Witajcie moje kochane jestem po wizycie u lekarza i od razu załamka:(( U lekarza dostałam plamień i od razu zastrzyk przeciw poronieniu i tabletki, a w domu płacz Wszystko było w porzadku nie wiem skad te plamienia ale bardzo sie boje nastepna wizyta juz za dwa tygodnie:-( pozdrawiam wszystkie mamy

reklama
Witajcie moje kochane jestem po wizycie u lekarza i od razu załamka:(( U lekarza dostałam plamień i od razu zastrzyk przeciw poronieniu i tabletki, a w domu płacz Wszystko było w porzadku nie wiem skad te plamienia ale bardzo sie boje nastepna wizyta juz za dwa tygodnie:-( pozdrawiam wszystkie mamy

Ojej bardzo nie dobrze:baffled:
Kurcze trzymam kciuki , że to nic poważnego!!!!

Olu - napewno wszytsko będzie dobrze, ulekarza może się zdenerwowałaś i dlatego te plamienia, a zastrzyk lekarz zrobił prawdopodobnie na wszelki wypadek...tylko spokojnie, napewno wszytsko będzie dobrze:tak:

Ola a mialas robione usg dopochwowe? Znam pare przypadkow gdzie wlasnie po usg nastapilo plamienie. Nie martw sie na zapas.

Byłam wczoraj na USG i wszystko jest OK. Według USG termin mam na 24.12 i nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to, że ja jestem z 24.12 :-D

Ja teraz mam USG 27 maja ale muszę przełożyć bo niestey na 28 mam egzamin i musze kilka dni wcześniej jechac do Olsztyna:-( a tak bardzo chciałabym zobaczyć moje maleństwo:tak:, a wizyta u lekarki 12 czerwca i też pewnie będzie przełożona bo jakoś wtedy będę miała obronę:tak: Ciekawe czy mój okruszek będzie mi pomagał:-D

Ja usg mam w poniedzialek a kolejne (to "genetyczne") 3.06 troche mala róznica miedzy jednym a drugim ale tak wyszlo.
Chce byc juz po poniedzialkowym usg bo tak sie martwie znowu. Ja chyba juz do konca ciazy bede sie tak zamartwiac. Jak sobie pomysle ze w 1 ciazy newet mi przez mysl nie przeszlo ze moze byc cos nie tak to niewierze w ogole jak tak moglam.

reklama
Ja usg mam w poniedzialek a kolejne (to "genetyczne") 3.06 troche mala róznica miedzy jednym a drugim ale tak wyszlo.
Chce byc juz po poniedzialkowym usg bo tak sie martwie znowu. Ja chyba juz do konca ciazy bede sie tak zamartwiac. Jak sobie pomysle ze w 1 ciazy newet mi przez mysl nie przeszlo ze moze byc cos nie tak to niewierze w ogole jak tak moglam.

Oj nie martw sie.
Ja mam pierwszą ciąże a też się martwię i to bardzo.
Musi być dobrze ;-)

Do góry