Witajcie moje kochane jestem po wizycie u lekarza i od razu załamka( U lekarza dostałam plamień i od razu zastrzyk przeciw poronieniu i tabletki, a w domu płacz Wszystko było w porzadku nie wiem skad te plamienia ale bardzo sie boje nastepna wizyta juz za dwa tygodnie:-( pozdrawiam wszystkie mamy
reklama
M
marzycielka
Gość
Witajcie moje kochane jestem po wizycie u lekarza i od razu załamka( U lekarza dostałam plamień i od razu zastrzyk przeciw poronieniu i tabletki, a w domu płacz Wszystko było w porzadku nie wiem skad te plamienia ale bardzo sie boje nastepna wizyta juz za dwa tygodnie:-( pozdrawiam wszystkie mamy
Ojej bardzo nie dobrze
Kurcze trzymam kciuki , że to nic poważnego!!!!
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Ola a mialas robione usg dopochwowe? Znam pare przypadkow gdzie wlasnie po usg nastapilo plamienie. Nie martw sie na zapas.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Byłam wczoraj na USG i wszystko jest OK. Według USG termin mam na 24.12 i nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to, że ja jestem z 24.12
Niezły sobie prezencik na urodzinki sprawiłaś
ps
Mam taki sam termin
M
marzycielka
Gość
Byłam wczoraj na USG i wszystko jest OK. Według USG termin mam na 24.12 i nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to, że ja jestem z 24.12
No to Gratulacje hihi;-):-)
Ja teraz mam USG 27 maja ale muszę przełożyć bo niestey na 28 mam egzamin i musze kilka dni wcześniej jechac do Olsztyna:-( a tak bardzo chciałabym zobaczyć moje maleństwo, a wizyta u lekarki 12 czerwca i też pewnie będzie przełożona bo jakoś wtedy będę miała obronę Ciekawe czy mój okruszek będzie mi pomagał
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Ja usg mam w poniedzialek a kolejne (to "genetyczne") 3.06 troche mala róznica miedzy jednym a drugim ale tak wyszlo.
Chce byc juz po poniedzialkowym usg bo tak sie martwie znowu. Ja chyba juz do konca ciazy bede sie tak zamartwiac. Jak sobie pomysle ze w 1 ciazy newet mi przez mysl nie przeszlo ze moze byc cos nie tak to niewierze w ogole jak tak moglam.
Chce byc juz po poniedzialkowym usg bo tak sie martwie znowu. Ja chyba juz do konca ciazy bede sie tak zamartwiac. Jak sobie pomysle ze w 1 ciazy newet mi przez mysl nie przeszlo ze moze byc cos nie tak to niewierze w ogole jak tak moglam.
reklama
M
marzycielka
Gość
Ja usg mam w poniedzialek a kolejne (to "genetyczne") 3.06 troche mala róznica miedzy jednym a drugim ale tak wyszlo.
Oj nie martw sie.
Ja mam pierwszą ciąże a też się martwię i to bardzo.
Musi być dobrze ;-)