reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowa mama u lekarza:)

Marzycielka, super ze twoja fasolka tak rosnie! Ja mialam wpisane 8 +6, teraz zaczelam 9 tydzien i mam termin na 2.12. Moja ma 2,6cm i tez sie prezy i prostuje! Trzymajmy kciuki za siebie i mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze. Ja tez mam wizyte teraz dopiero za 4 tygodnie, ale na 3 jade na urlop, wiec mam nadzieje, ze szybko zleci.

reklama
witam!
to dzis bylam na pierwszej wizycie i wedlug misiaczki mam termin na 16.12 a wegdlug USG na 21.12 CRL 6,4mm mala mam kruszeneczke ihhi ale najwazniejsze ze jest w i rosnie i jak slicznie jej bije serduszko na kolejna wizyte ide za 3 tygodnie zeby okreslic juz termin itp.....:) pozdrawiam sedecznie a juz sie tak balam :)

Dopiero teraz doczytałam, marzycielka, że jednak grudniowy dzieciaczek będzie. To terminy mamy obok siebie (u mnie 1-3 grudnia). Zabawne, bo Jaś też miał się urodzić 1 marca, ale się pośpieszył i 12 lutego już był na świecie.

oceancity28 trzymamy kciuki bardzo mocno bo musi być dobrze ale na USG pięknie się porusza prawda?? ha ha świetne uczucie....

aneta.anett ja za 3 tyg. również mam kolejną wizytę a za 4 tyg. kolejne USG!! nie moge się doczekać!:-)

pytia czyli może urodzimy razem super!!!! Nie ma to jak w grupie hihi;-)

Hej mamusie:):):) Ja do lekarza na drugą wizytę idę juz 14 maja ( będzie to 10 tydzień ciąży) Termin porodu mam wyznaczony na 21 grudnia :):) Ogólnie wpadłam tylko błagac Was moje kochane o jakieś rady na mdłości:( Jeśli znacie jakieś metody to proszę napiszcie :):) Pozdrawiam Was moje kochane :happy2:

Kochana Olu, do mdłości musisz się przyzwyczaić. Ale na krótką mete mi pomaga picie coli, wiem że jest to niezdrowe ale to dla mnie jedyny spośób żeby się pozbyć na pare minut mdłości. Ja należe do tych nieszczęśnić które mają mdłości na okrągło:-(
Do ginekologa ide dopiero 21 maja i dostane wtedy skierowanie na USG, nie moge się doczekać:tak:

Ja mam małe pytanie... czy to normalne że tyję jak mały słonik, brzuszek rośnie, buzia pucałowata się zrobiła i wszyscy się na mnie patrzą z uśmiechem (szczególnie na brzuszek) a to dopiero 5-6 tydzień! Mdłości na szczęście nie posiadam...:rofl2:

Ja mam małe pytanie... czy to normalne że tyję jak mały słonik, brzuszek rośnie, buzia pucałowata się zrobiła i wszyscy się na mnie patrzą z uśmiechem (szczególnie na brzuszek) a to dopiero 5-6 tydzień! Mdłości na szczęście nie posiadam...:rofl2:

To jest normalne bo ja też tak mam ;-):-)

Halo mamy...

pozwolilam sobie to zaglądnąć oi na mdłości spróbujcie jeść migdały, żelki, a caly czas miec przy sobie wodę mineralną i popijać co chwilkę ... powinno pomóc... Trzymam kciuki...

reklama
Do góry