reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gratulacje dla czerwcowych mam i maluszków:)

NIESAMOWITE!!! To już trzeci czerwcowy dzieciaczek :-D

Gratuluję sicil!!!!!!
Dziwne....może dziewczyny się umówiły :szok: ten sam dzień i godzina :-D Jak dobrze, ze to nie był 1.04, bo bym nie uwierzyła:-)

Dziewczyny dzieciaczki są urocze, ale nie śpieszcie się tak :-D to nie wyścigi ;-):laugh2:

reklama
Sicil gratulacje. Tulę Ciebie i Julka do serca:)Trzymam kciuki ,by był taki i jeszcze silniejszy i zebyście jak najszybciej wrócili do domku:)

jejku nie spodziewałam się takich wieści...

asiia i sicil ogromnie Wam gratuluję! Świetnie, że chłopcy sami oddychają i że są zdrowi :-) :-) :-)

Sicil ściskamy Cię Cię gorąco - no i Julka oczywiście:):):):):)

Asiia - gratulacje i uściski
:):)::):):)

dosłownie się popłakałam na te dwie wiadomości
... a zdjęcia chłopaczków to już w ogóle - dwa przepiękne słodziaki:):)::):)

aha ma 34cm i nie lezy w inkubatorze tylko w kołysce termicznej..

Mamy dwie mamy juz ;)))

sorry ze post pod postem ale w kazdej chwili moze mi net pasc ;///
jakby co siadam na karnego ;)))))

Chciałabyś:-p

reklama
Do góry