reklama
bebzonik
Mamusia ślicznej Misi ;]
Ja przygotowuje się do jutrzejszych gości. Upiekłam cytrynowca - chyba będzie ok bo robię go pierwszy raz i jeszcze roladę śmetankową. Oczywiście mam problem bo nie wiem co przygotowac do jedzenia ... :-(. Dziś idziemy w odwiedziny do znajomych więc wezme trochę ciasta ze sobą.
tylko nie pytajcie czy mi się chce ? a no niechce mi sie... ale do cukierni jakos mi się nie uśmiecha ...
tylko nie pytajcie czy mi się chce ? a no niechce mi sie... ale do cukierni jakos mi się nie uśmiecha ...
Ja tydzień temu piekłam ciasto z tego przepisu tylko że z malinami. Polecam, szybko się robi i jest pycha, mój T. zjadł pół blachy zanim zdążyło dobrze ostygnąć :-)
Maślankowiec z owocami i kruszonką Wielkie Żarcie - Przepis - Maślankowiec z owocami i kruszonką
Maślankowiec z owocami i kruszonką Wielkie Żarcie - Przepis - Maślankowiec z owocami i kruszonką
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Iga z nieb mi spdłś bo musze coś na jutro i niedziele na działkę upiec.Myslałąm o cieście z truskawkami ale może jeszzce to zrobię
W przyszłym miesiacu organizujemy chrzciny, na których będzie mój chrześniak - ma 3 latka i bardzo go kocham. Chciałabym, żeby przynajmniej na jednej rodzinnej imprezie nie musiał pytać rodziców o pozwolenie na zjedzenie czegokolwiek słodkiego, więc gorąco Was proszę o przepisy na ciasta.
Maluszek jest uczulony na mleko krowie (itp), kakao, orzechy, maliny i cytrynę. A nie lubi galaretek. Może mi coś poradzicie sprawdzonego?
Maluszek jest uczulony na mleko krowie (itp), kakao, orzechy, maliny i cytrynę. A nie lubi galaretek. Może mi coś poradzicie sprawdzonego?
reklama