reklama
bebzonik dawaj przepis, wygląda wyśmienicie, jeśli jest z kajmakiem to raz dwa trzy ja robię na Wielkanoc zamiast mazurków które z roku na rok wychodzą mi coraz gorsze!!!!
Dziuba, a co to jest kajmak

Bluetooth - kajmak to to co się ciągnie jak przegryziesz cuksa krówkę
kupujesz mleko w puszce takie skondensowane słodzone, gotujesz w puszce jakieś 3-4godz i gotowe, mniaaaaaaam!! można się tak zasłodzić że masz dosyć do kolejnych Świąt!
aniawos
Fanka BB :)
Dziewczyny ja mam tez fajny prosty przepis na takie słoskie ciacho z krówka..
Wielkie Żarcie - Przepis - Toffik kokosowy
tylko ja nie gotuję mleka w puszce, tylko kupuję mase kajmakową w biedronie..koszt ten sam a dużo skrócony czas robienia ciasta.
Wczoraj robiłam pierwszy raz ciasto marchewkowe, jesoo jakie pyszne. Prawie już całe zniknęło.
Wielkie Żarcie - Przepis - Toffik kokosowy
tylko ja nie gotuję mleka w puszce, tylko kupuję mase kajmakową w biedronie..koszt ten sam a dużo skrócony czas robienia ciasta.
Wczoraj robiłam pierwszy raz ciasto marchewkowe, jesoo jakie pyszne. Prawie już całe zniknęło.
sylwia8708
Ja odkąd spróbowałam 3 bit-a to jest moje ulubione ciasto :-)
tutaj przepis 3Bit - Słodkości - Moja książka kucharska - bloog.pl
tutaj przepis 3Bit - Słodkości - Moja książka kucharska - bloog.pl
martela
taką smakę mi zrobiłyście,że natychmiast to muszę upiec :-) trudno kolejny kg przybędzie...
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Dziuba, a co to jest kajmakze sie tak glupio zapytam
U nas to chyab jest toffi
Dzieki dziuba, gotowalam mleko juz mnostwo razy bo lubie wafle przekladane :-) i nawet nie wiedzialam ze to sie tak fachowo nazywa. Ciasto marchwiowe tez zrobilam kiedys i bardzo mi smakowalo ale przepis gdzies posialam no i nima
Aniawos dawaj przepis na marchewe

Aniawos dawaj przepis na marchewe

Ostatnia edycja:
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
A mnie ten kajmak to skojarzyl się z jakąś masa makową 
Jesli wy tak mówicie o tych ciastach że sa tak dobre to moze mnie skusi cos upiec hehe

Jesli wy tak mówicie o tych ciastach że sa tak dobre to moze mnie skusi cos upiec hehe
reklama
rety, wafle rzekładane... chyba zanim odniorę małą z przedszkola wskoczę do Biedrony i obkupię sie i zara coś wykombinuję, wierdzielę ile się da, w nosie z kilogramami!!
magda - soko, ja jestem w ogóle analfabeta w kuchni, u mnie króluje ciągle pomidorówka i schabowe, które opracowałam do perfekcji
a moi przynajmniej uwielbiają... oprócz tego że potrafię ziemniaków nie posolić albo mielone z paczki jak kupuję to zdarzyło mi się usmażyć z tym paierkiem który jest pod spodem
wszyscy zjedli, nikt nie narzekal...
magda - soko, ja jestem w ogóle analfabeta w kuchni, u mnie króluje ciągle pomidorówka i schabowe, które opracowałam do perfekcji