reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gotuj z wrześniowymi mamusiami czyli kulinaria:)

bebzonik dawaj przepis, wygląda wyśmienicie, jeśli jest z kajmakiem to raz dwa trzy ja robię na Wielkanoc zamiast mazurków które z roku na rok wychodzą mi coraz gorsze!!!!

reklama
Bluetooth - kajmak to to co się ciągnie jak przegryziesz cuksa krówkę :) kupujesz mleko w puszce takie skondensowane słodzone, gotujesz w puszce jakieś 3-4godz i gotowe, mniaaaaaaam!! można się tak zasłodzić że masz dosyć do kolejnych Świąt!

Dziewczyny ja mam tez fajny prosty przepis na takie słoskie ciacho z krówka..
Wielkie Żarcie - Przepis - Toffik kokosowy

tylko ja nie gotuję mleka w puszce, tylko kupuję mase kajmakową w biedronie..koszt ten sam a dużo skrócony czas robienia ciasta.

Wczoraj robiłam pierwszy raz ciasto marchewkowe, jesoo jakie pyszne. Prawie już całe zniknęło.

Dzieki dziuba, gotowalam mleko juz mnostwo razy bo lubie wafle przekladane :-) i nawet nie wiedzialam ze to sie tak fachowo nazywa. Ciasto marchwiowe tez zrobilam kiedys i bardzo mi smakowalo ale przepis gdzies posialam no i nima :wściekła/y:
Aniawos dawaj przepis na marchewe :-D

Ostatnia edycja:
reklama
rety, wafle rzekładane... chyba zanim odniorę małą z przedszkola wskoczę do Biedrony i obkupię sie i zara coś wykombinuję, wierdzielę ile się da, w nosie z kilogramami!!

magda - soko, ja jestem w ogóle analfabeta w kuchni, u mnie króluje ciągle pomidorówka i schabowe, które opracowałam do perfekcji :-D a moi przynajmniej uwielbiają... oprócz tego że potrafię ziemniaków nie posolić albo mielone z paczki jak kupuję to zdarzyło mi się usmażyć z tym paierkiem który jest pod spodem :zawstydzona/y: wszyscy zjedli, nikt nie narzekal...

Do góry