reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

to ty niskociśnieniowiec jestes ale kawe wypiejsz i wroci do normy :-) a wiesz co różnie jak mam zamówienie to robie specjalnie a tak po znajomych na blogu masz gdzie mam wystawione

reklama
Hej
Myślałam że ja jestem niskociśnieniowcem ale moje ciśnienie w granicach 100/70 to przy Tobie Atagata rewelacyjne:-) Moje dzieci już spore bo mają, uwaga : 19 lat córka, 16 lat pasierbica i 14 lat syn. Byłam bardzo młodą mamą, potem młodą mamą a teraz będę dojrzałą mamą przed 40:-D:-D:-D

Hej...
w koncu siadlam bo to obiad robilam , potem wymyslilam ciasto , wyjscie z psem i teraz relax ;-);-)
fajne powietrze dzis u mnie po deszczu :tak:

witam nowa mamuske 78 :-):-) to rzeczywiscie masz juz spore dzieci :tak:
mozna powiedziec ze odchowane i teraz bedzie znow maluszek ale za to bedziesz miala sporo rak do pomocy ;-)

owca u nas pochmurno i wiaterek przyjemny:-)
mamuska sadzac po niku to cyferki zapewne rocznik wiec jestes ode mnie rok starsza:-D ja mam 15 i 10 letnie corki
marzenka i jak sandaly kupione, upatrzylas cos?

Hejka laseczki :-)
Moje dziecioki wreszcie śpią :-) Oski usnął szybciutko ale Kacprowi jeszcze Harrego Potterra czytalam bo ma teraz faze na to :baffled:

Widzę że nowe koleżanki dołączyły:-) Bardzo się cieszę, witamy Angelina123 i mamuśka78 :-)

Marzenka - u nas dzis kolo 20 byla mala burzai padalo..mam dosc upałów bo mały drażliwy :baffled:

Atagata - zdrówka dla córci :tak: ps.ja tez niedługo sobie uszyję stanik z reklamowek hihi :-D:szok: mimo ze nie karmie cycem a jednak...siet siet siet :szok: A cisnienie rzeczywiscie male, ja w ciazy pilam sobie kawke :tak: bo tez jestem niskociśnieniowiec :-D

Ciacho - ja tez wole jednoczęsciowe :cool2:

Owca - materac z dziurą :-D bueheheeh :-D Mi dzis tez menzu truskawek naprzywoził :tak:

Własnie delektuje sie piwkiem z soczkiem... :-D

A Wy co porabiacie? :-)

Dziendobry :-)

W koncu chlodniej :tak: Maz w pracy, Kapik w szkole a my sie byczymy :-D

Oskar robi postępy, przekręca się w lozeczku tak ze lezy w poprzek i to niewiadomo kiedy :szok:

Milego dnia kochane:tak:

reklama
dzien dobry
agnis masz racje chlodniej ale chociaz te 25 mogloby byc:tak:taka idealna temperatura:-) a ja bym nosila dwuczęściowe stroja gdbym szczuplejsza byla ale coz...
angelina truskawki sa mniam mniam musze dzisiaj kupic bo mezu i mloda lubia ze smietana:-D

Do góry