reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Kroma to jest dobrze napisane tak mam na kartonie 3,66 cm. I mielismy z przykrywka i jeszcze taka mata pod basen i filter byl w komplecie. Dokupilam tylko drabinke. My spadamy do fotografa.

reklama
owca no babola strzelili na kartonie na pewno mialoby byc matrow nie cm:-D
angelina dzisiaj pogoda mnie dokuczliwa wiec luzik:tak:
kroma a wiesz co ze jest odwrotnie, teraz bierze stary lek zawierajacy loratadyne i po niej jest ok,
ale wczesniej tydzien temu brala tą Allegre i po niej to byla tragedia a skutki uboczne wystapili na 3 dobe dopiero
tak przymulona byla ze spala na stojąco w nocy tez po 1min juz spala do rana, serducho ja bolalo i to byl jedyny skutek uboczny w ulotce bo tak ze powoduja bezesnnos a ona mogla po nim spac dobe
teraz juz jest ok i to najwazniejsze

Ja mam zenado. Ale nie mam skutkow ubocznych po nim. A allertek nie buore bo masz racje zamulal.

Owca to 3.66 cm to moj Antek by nie wszedl . Baboka strzelili . Zdarza sie najlepszym.

Angelina co ja bym dala miec 24 lata.

Wrocilismy zla jestem bo klamke pocalowalam :wściekła/y:
zamkniete urlop do dzis :wściekła/y: trudno zaszlismy do rossmana bo mleczko do opalania potrzebowalam
bo moj m sie tak spalil ze plecki go teraz ciagle bola caly czerwony jak rak :-D
Po drodze jeszcze odebralam paczke z jednego sklepu bo czekala na mnie , lumpy kupilam
i stroj kapielowy sobie i dupa musze oddac bo jest tak maly ze cycki bokiem wypadaja :wściekła/y::-D

Kroma no pewnie sie ktos pomylil :-D...

Angelina na kiedy masz termin ? :rofl2: pracujesz czy na codzien w domu siedzisz ?

Atagata a ty gdzie ? :eek:

Agnis ty tez sie zgubilas po drodze :-D

Kawke pije , pranie sie kreci i trza sie za jakis obiad wziasc jutro w koncu do szkoly :tak::tak:

kroma to tez masz calkiem co innego, moja jakies 4 lata temu brala na receptke nie pamietam nazwy ale dobre to bylo i drogie:-D a mi chodzilo o Allegre nie Alertek to dwa rozne leki;-) ale tak czy siak alergicy to sie maja ja jestem skórnym od malego teraz mam masakrycznie dekolt wysypany i ch... wie od czego....
no wlasnie a gdzie reszta co? slonca nie ma to pewnie na dworze buszuja laski:-D
owca szkoda ze zamkniete, a dwuczesciowy wzielas?ja tez sobie stroj kupilam przez neta jednoczesciowy i według ichniej tabeli powinna wziac rozmiar wiekszy niz wzielam a w sumie wyszlo ze rozmian mniejszy bylby ok od tego co mam, ramiaczka za dllugie jakies 2 cm:confused2: skróce i bedzie git

Tak ciacho 2 czesciowy. Mam w sumie dwa jeden ma za male troche miski a drugi za luzny w obwodzie i tak szukam czegos odpowiedniego ale jakos ciezko mi cos znalezc. Juz czekam na autobus i jade oddac.

masakra na dworze to juz z rana bylo lepiej, parówa na maxa jest,
owca to dobrze ze można oddać ja mam dwuczesciowe az dwa i raczej w tym roku nie zaloze ich wole jednoczęściowe :tak:

kurcze u nas tez taka parowa ze szok...ale od jutra juz ochlodzenie idzie :tak:

Ciacho tu nie ma problemu z oddaniem tyle zeby paragon miec to zawsze ci kase oddadza lub wymienisz na cos innego :tak:
kiedys nawet materac z dziura oddalam :-D i nie zakumali :-D
a stroj wymienilam na spodenki dla m :tak:

menzu wraca wykapie sie i skoczymy na dzialke po truskawki :tak::tak:

reklama
wiesz co ja nie wiem jak u nas jest ze strojami ale bielizny generalnie nie mozna zwrocic zwlaszcza w sieciówkach
to dobrze ze na spodenki wymienilas

Do góry