reklama
Angelina123
Aktywna w BB
Ha ha dzieki swietny komplement Owca ciasteczko dziekuje
C
ciasteczko
Gość
owca no babola strzelili na kartonie na pewno mialoby byc matrow nie cm
angelina dzisiaj pogoda mnie dokuczliwa wiec luzik
kroma a wiesz co ze jest odwrotnie, teraz bierze stary lek zawierajacy loratadyne i po niej jest ok,
ale wczesniej tydzien temu brala tą Allegre i po niej to byla tragedia a skutki uboczne wystapili na 3 dobe dopiero
tak przymulona byla ze spala na stojąco w nocy tez po 1min juz spala do rana, serducho ja bolalo i to byl jedyny skutek uboczny w ulotce bo tak ze powoduja bezesnnos a ona mogla po nim spac dobe
teraz juz jest ok i to najwazniejsze
angelina dzisiaj pogoda mnie dokuczliwa wiec luzik
kroma a wiesz co ze jest odwrotnie, teraz bierze stary lek zawierajacy loratadyne i po niej jest ok,
ale wczesniej tydzien temu brala tą Allegre i po niej to byla tragedia a skutki uboczne wystapili na 3 dobe dopiero
tak przymulona byla ze spala na stojąco w nocy tez po 1min juz spala do rana, serducho ja bolalo i to byl jedyny skutek uboczny w ulotce bo tak ze powoduja bezesnnos a ona mogla po nim spac dobe
teraz juz jest ok i to najwazniejsze
Wrocilismy zla jestem bo klamke pocalowalam
zamkniete urlop do dzis trudno zaszlismy do rossmana bo mleczko do opalania potrzebowalam
bo moj m sie tak spalil ze plecki go teraz ciagle bola caly czerwony jak rak
Po drodze jeszcze odebralam paczke z jednego sklepu bo czekala na mnie , lumpy kupilam
i stroj kapielowy sobie i dupa musze oddac bo jest tak maly ze cycki bokiem wypadaja
Kroma no pewnie sie ktos pomylil ...
Angelina na kiedy masz termin ? pracujesz czy na codzien w domu siedzisz ?
Atagata a ty gdzie ?
Agnis ty tez sie zgubilas po drodze
Kawke pije , pranie sie kreci i trza sie za jakis obiad wziasc jutro w koncu do szkoly
zamkniete urlop do dzis trudno zaszlismy do rossmana bo mleczko do opalania potrzebowalam
bo moj m sie tak spalil ze plecki go teraz ciagle bola caly czerwony jak rak
Po drodze jeszcze odebralam paczke z jednego sklepu bo czekala na mnie , lumpy kupilam
i stroj kapielowy sobie i dupa musze oddac bo jest tak maly ze cycki bokiem wypadaja
Kroma no pewnie sie ktos pomylil ...
Angelina na kiedy masz termin ? pracujesz czy na codzien w domu siedzisz ?
Atagata a ty gdzie ?
Agnis ty tez sie zgubilas po drodze
Kawke pije , pranie sie kreci i trza sie za jakis obiad wziasc jutro w koncu do szkoly
C
ciasteczko
Gość
kroma to tez masz calkiem co innego, moja jakies 4 lata temu brala na receptke nie pamietam nazwy ale dobre to bylo i drogie a mi chodzilo o Allegre nie Alertek to dwa rozne leki;-) ale tak czy siak alergicy to sie maja ja jestem skórnym od malego teraz mam masakrycznie dekolt wysypany i ch... wie od czego....
no wlasnie a gdzie reszta co? slonca nie ma to pewnie na dworze buszuja laski
owca szkoda ze zamkniete, a dwuczesciowy wzielas?ja tez sobie stroj kupilam przez neta jednoczesciowy i według ichniej tabeli powinna wziac rozmiar wiekszy niz wzielam a w sumie wyszlo ze rozmian mniejszy bylby ok od tego co mam, ramiaczka za dllugie jakies 2 cm skróce i bedzie git
no wlasnie a gdzie reszta co? slonca nie ma to pewnie na dworze buszuja laski
owca szkoda ze zamkniete, a dwuczesciowy wzielas?ja tez sobie stroj kupilam przez neta jednoczesciowy i według ichniej tabeli powinna wziac rozmiar wiekszy niz wzielam a w sumie wyszlo ze rozmian mniejszy bylby ok od tego co mam, ramiaczka za dllugie jakies 2 cm skróce i bedzie git
C
ciasteczko
Gość
masakra na dworze to juz z rana bylo lepiej, parówa na maxa jest,
owca to dobrze ze można oddać ja mam dwuczesciowe az dwa i raczej w tym roku nie zaloze ich wole jednoczęściowe
owca to dobrze ze można oddać ja mam dwuczesciowe az dwa i raczej w tym roku nie zaloze ich wole jednoczęściowe
kurcze u nas tez taka parowa ze szok...ale od jutra juz ochlodzenie idzie
Ciacho tu nie ma problemu z oddaniem tyle zeby paragon miec to zawsze ci kase oddadza lub wymienisz na cos innego
kiedys nawet materac z dziura oddalam i nie zakumali
a stroj wymienilam na spodenki dla m
menzu wraca wykapie sie i skoczymy na dzialke po truskawki
Ciacho tu nie ma problemu z oddaniem tyle zeby paragon miec to zawsze ci kase oddadza lub wymienisz na cos innego
kiedys nawet materac z dziura oddalam i nie zakumali
a stroj wymienilam na spodenki dla m
menzu wraca wykapie sie i skoczymy na dzialke po truskawki
reklama
C
ciasteczko
Gość
wiesz co ja nie wiem jak u nas jest ze strojami ale bielizny generalnie nie mozna zwrocic zwlaszcza w sieciówkach
to dobrze ze na spodenki wymienilas
to dobrze ze na spodenki wymienilas
Podziel się: