reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Kroma to jest dobrze napisane tak mam na kartonie 3,66 cm. I mielismy z przykrywka i jeszcze taka mata pod basen i filter byl w komplecie. Dokupilam tylko drabinke. My spadamy do fotografa.

reklama
owca no babola strzelili na kartonie na pewno mialoby byc matrow nie cm:-D
angelina dzisiaj pogoda mnie dokuczliwa wiec luzik:tak:
kroma a wiesz co ze jest odwrotnie, teraz bierze stary lek zawierajacy loratadyne i po niej jest ok,
ale wczesniej tydzien temu brala tą Allegre i po niej to byla tragedia a skutki uboczne wystapili na 3 dobe dopiero
tak przymulona byla ze spala na stojąco w nocy tez po 1min juz spala do rana, serducho ja bolalo i to byl jedyny skutek uboczny w ulotce bo tak ze powoduja bezesnnos a ona mogla po nim spac dobe
teraz juz jest ok i to najwazniejsze

Ja mam zenado. Ale nie mam skutkow ubocznych po nim. A allertek nie buore bo masz racje zamulal.

Owca to 3.66 cm to moj Antek by nie wszedl . Baboka strzelili . Zdarza sie najlepszym.

Angelina co ja bym dala miec 24 lata.

Wrocilismy zla jestem bo klamke pocalowalam :wściekła/y:
zamkniete urlop do dzis :wściekła/y: trudno zaszlismy do rossmana bo mleczko do opalania potrzebowalam
bo moj m sie tak spalil ze plecki go teraz ciagle bola caly czerwony jak rak :-D
Po drodze jeszcze odebralam paczke z jednego sklepu bo czekala na mnie , lumpy kupilam
i stroj kapielowy sobie i dupa musze oddac bo jest tak maly ze cycki bokiem wypadaja :wściekła/y::-D

Kroma no pewnie sie ktos pomylil :-D...

Angelina na kiedy masz termin ? :rofl2: pracujesz czy na codzien w domu siedzisz ?

Atagata a ty gdzie ? :eek:

Agnis ty tez sie zgubilas po drodze :-D

Kawke pije , pranie sie kreci i trza sie za jakis obiad wziasc jutro w koncu do szkoly :tak::tak:

kroma to tez masz calkiem co innego, moja jakies 4 lata temu brala na receptke nie pamietam nazwy ale dobre to bylo i drogie:-D a mi chodzilo o Allegre nie Alertek to dwa rozne leki;-) ale tak czy siak alergicy to sie maja ja jestem skórnym od malego teraz mam masakrycznie dekolt wysypany i ch... wie od czego....
no wlasnie a gdzie reszta co? slonca nie ma to pewnie na dworze buszuja laski:-D
owca szkoda ze zamkniete, a dwuczesciowy wzielas?ja tez sobie stroj kupilam przez neta jednoczesciowy i według ichniej tabeli powinna wziac rozmiar wiekszy niz wzielam a w sumie wyszlo ze rozmian mniejszy bylby ok od tego co mam, ramiaczka za dllugie jakies 2 cm:confused2: skróce i bedzie git

Tak ciacho 2 czesciowy. Mam w sumie dwa jeden ma za male troche miski a drugi za luzny w obwodzie i tak szukam czegos odpowiedniego ale jakos ciezko mi cos znalezc. Juz czekam na autobus i jade oddac.

masakra na dworze to juz z rana bylo lepiej, parówa na maxa jest,
owca to dobrze ze można oddać ja mam dwuczesciowe az dwa i raczej w tym roku nie zaloze ich wole jednoczęściowe :tak:

kurcze u nas tez taka parowa ze szok...ale od jutra juz ochlodzenie idzie :tak:

Ciacho tu nie ma problemu z oddaniem tyle zeby paragon miec to zawsze ci kase oddadza lub wymienisz na cos innego :tak:
kiedys nawet materac z dziura oddalam :-D i nie zakumali :-D
a stroj wymienilam na spodenki dla m :tak:

menzu wraca wykapie sie i skoczymy na dzialke po truskawki :tak::tak:

reklama
wiesz co ja nie wiem jak u nas jest ze strojami ale bielizny generalnie nie mozna zwrocic zwlaszcza w sieciówkach
to dobrze ze na spodenki wymienilas

Do góry