reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej.
2 dni mnie na forum nie było :szok:
Ale jakoś nie miałam "weny" do pisania. Poza tym ciągle coś w domu, na glowie ten remont ktory ma byc niedługo, dziś to wogole cały dzien prawie poza domem byłam.

Mam nadzieje ze u Was wszystko dobrze, duzo zdrówka ;-)

Pozdrawiam ;-)

reklama
Bry...jade do pracy i marzne. Ubralam krotki rekaw i klapki i zimno mi. Cos sie chmurzy chyba bedzie padac. Jest 21 st.

Cześć kobietki. Nie odzywałam się bo w poniedziałek córę mi zabrali do szpitala i siedziałam z nią tam. Ale dobre wieści - już dziś ją wypisują:) miała podejrzenie zapalenia wyrostka. Jadę zaraz do niej:)
Buziaki - odezwę się później.
Ps - od wczoraj umieram na ból głowy. A tu ciąża i żadnych prochów prócz sporadycznie paracetamolu nie można. Znacie jakieś sprawdzone, naturalne metody?

Ale sie rozpadalo zmokne jak kura pewnie wrr...atagata dobrze ze cora wraca do domu a na bole nic nie pomoge. Angelina co tam u ciebie ? Ja dzis chyba zrobie jakies ciasto z truskawkami bo znow miske wczoraj zerwalismy. Ciacho a ty gdzie sie wloczysz ?

Cześć kobietki :)
Jeśli można chciałabym się dołączyć do forum:-) Za dwa miesiące po raz trzeci zostanę mamą, chociaż dzieci będę miała 4 (córka z pierwszego małżeństwa męża:-D). Mieszkam w Gorzowie. Od niedawna na L4 więc zaczęłam szukać jakiś przyjaznych dusz. Wcześniej trochę podczytywałam forum dziewczyn w tym samym miesiącu ciąży ale za nimi nie nadążam, poza tym ostatnio bardzo tragiczne informacje u nich i nie mam na to zbyt dużo siły.

Pozdrawiam ciepło:-)

dzien dobry
owca a no włóczę się po domu:-D u nas dzisiaj piękna pogoda i znowu ciepla ale od jutra chłodno:dry:
atagata zdrowka dla córy i dobrze ze juz lepiej a na bol glowy nie pomoge mnie wczoraj 5 godzin trzymal bol glowy nawet tabs nie pomogl:baffled: ale tak mnie ścielo ze nie kontaktowałam
angelina witaj:-)
i witam nowa forumowicze, mamuska to gromadka niezla, atagata tez z 3 w ciazy wiec mozecie sobie grabki podac:tak:
u nas spokojnie więc zapraszamy na stałe :-)

no już w domciu. Córa cała i zdrowa - znaczy się nie pocieli jej:)
Witajcie Angelina123 i Mamuśka78 - w jakim wieku masz pociechy?

Co do mojego bólu głowy - zmierzyłam sobie ciśnienie i mam 88/47 więc nie dziwota że głowa pęka. Aż dziw że nigdzie nie zemdlałam. Nawet się zdziwiłam bo dość ostro pokłóciłam się z moim ex-żonem i chyba powinno mi skoczyć -hehehe... No, ale teraz piję sobie mocną kawkę i zaraz powinno pomóc...
Angelina - ja mieszkam na Twoim osiedlu, ale już nie za długo:)

Jeśli chodzi o stroje kąpielowe to na biust sobie chyba uszyję z reklamówek taaaakie wielkie teraz mam. Masakra jakaś. Tylko mój luby ma uciechę :-D

atagata dziwne ze w ogole funkcjonujesz z takim cisnieniem ale w sumie nie powinna cie bolec glowa
mi to dzieciaki podnosza cisnienie:-D to fajnie ze corka nie pokrojona:-) ach faceci im to pasi ze takie wielkie moj tez nie ma na co narzekac bo mam cos nosic w cyckonoszu :-D:-D:-D

reklama
hehehe.... no tak-faceci:) Ja generalnie niskie ciśnienie mam. zazwyczaj ok 95/60. Raz jak za mocno spadło to w sklepie zemdlałam :/ boli głowa - no i ta pogoda - myślę że to jedno z drugim i tyle. Przejdzie. Czasem wzrasta do 160/90 i też nie jest dobrze. Muszę kontrolować niestety - a przez ostatnie tygodnie było ok, więc odpuściłam/zapomniałam/zaniedbałam. Nie wiem.
Ciasteczko - biżu robisz na zamówienie czy sprzedajesz w jakiś sposób?

Do góry