reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hejka , ja dopiero teraz bo z rana w robocie bylam ;-)
Fajna pogoda u mnie 23 st slonko i jest git :-)
Wkurzylam sie dzis bo naszykowalam do blendera truskawki , zasypalam cukrem i odpalam maszyne i co ?
dupa nie dziala , nie chodzi fuck :wściekła/y::wściekła/y: ...dziadostwo jedne rok temu kupione :angry:
wiec wysypalam do miski te truskawy i wymieszalam z jogurtem trudno a mial byc koktajl :-(
Trza jechac nowy sprzet kupic jakis porzadniejszy teraz :tak::tak:

U mnie na obiad spagetti bo tez juz nie wiem co mam robic :rofl2:

O ciacho mloda kapustka mniam , tez za mna chodzi :tak:
jak bede w sklepie to kupie chce zrobic takie pulpeciki w mlodej kapuscie :tak:

atagata zupa cytrynowa wow pierwsze slysze :tak::-p wazne ze smaczne :-)

Co do komentarzy innych ludzi odnosnie ilosci dzieci to zawsze gadaja i gadac beda..
jak to mowia nasze zycie , nasza sprawa i mozemy miec dzieci ile chcemy i nikomu nic do tego :no:
nie rozumiem takiego podejscia ze trzecie dziecko to patologia wrr jak tak wogole mozna myslec...:angry:
ludzie to maja tupet !!..

No i nie wiem co jeszcze , nowe mamuski doszly i jakos nicki mi sie myla bo wszytsko na A akurat :-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
I przypomniałyście mi o młodej kapuście, kilka dnia za mną chodzi, jutro robię obowiązkowo:-). U mnie dzisiaj ogórkowa, też poszłam na łatwiznę:tak:. Kiedyś myślałam, że mając dwójkę, w tym i syna i córkę to wszyscy w domu ale życie potoczyło się tak że zaczynam jakiś czas temu od początku, w prezencie dostałam jeszcze jedną córkę a teraz będzie synuś, czyli po równo. Też mam w nosie tych co mają z tym problem, to już ich nie mój. Nas po prostu śmieszą reakcje ludzi czasem:tak:
Atagata termin mam na 20 sierpnia, chociaż wcale się nie obrażę gdyby wyszedł 2 tygodnie wcześniej:-), chodzę do Rybskiego
Agnis83 rodziłaś w Gorzowie, jakie tam teraz warunki?

Smacznych obiadków Wam życzę;-)

my po tancach, druknęłam juz liste podrecznikow dla mlodej i chora jestem bo znowu kasa:baffled:
ale kupie w tym miesiacu i bedzie spokój:tak:
a reszta gdzie?

Rybski fajny jest:) usg mi robił ostatnie. Ja chodzę do Kozber - też do Hipokratesa.
Owca - natchnęłaś mnie - jutro spaghetti na obiadek.
Ja o wyprawce do szkoły wolę jeszcze nie myśleć...

a ja wole kupic najpierw jedenej a pozniej drugiej ale starszej to kupie na pewno uzywane chociaz czesc bo zbankrutowac mozna

Mamuśka nie rodziłam w Gorzowie. Jestem ze Strzelec Kraj i wolałam rodzić w Drezdenku :tak: Tam rodziłam pierwszego syna i byłam zadowolona, poza tym lekarza prowadzącego miałam z Drezdenka, dr Alicję Świt.
A dr Rybski jest super! Byłam u niego na USG 3D/4D. Bardzo rzeczowy i kompetentny i mily :tak:
Dr Kozber mi nie podeszła. Jakaś za sztywna dla mnie ale też jest dobrym fachowcem, moja przyjaciółka do niej chodzi i będzie rodzić w Gorzowie, ale termin ma pod koniec września.

Atagata -dzięki za przepis na zupę cytrynową :tak: Muszę spróbować zrobić ;-) Ps.a z porcji rosołowej moze byc czy tylko ze skrzydełek ?

Jutro dziewczyny ide do lekrza. Juz sie zbieram i zbieram bo stopy mi co jakiś czas puchną, a dziś to mnie już tak boli że nie ma rady, trzeba iść:tak:

Owca - mi już spagetti nie podchodzi nie wiem czemu...

Ciacho - kasa kasa nic mi nie mów, zajrzalam dziś na konto a tam ZONK:baffled: coś jest ale bez szału:eek:

A dziewczyny remont uu mnie za tydzien w piatek juz.............. :szok: mial byc ciut pozniej, moze i dobrze.:tak:

Dr Kozber zgadza się, jest nieco ehmm... jakby to ująć - oschła, surowa. Ale chodzę do niej od lat i duuuużo jej zawdzięczam. Na 'dłuższą' metę okazuje się mniej spięta i o wiele sympatyczniejsza:)
Agnis - pewnie, można na porcji ale nie za bardzo tłustej. mojemu czasami filecika dorzucam i później wkrajam do talerza w kostkę - by się najadł. No i współczuję remontu...

Mam remont kuchni i przepokoju. Bedzie syf kiła i mogiła ale i tak nie moge sie doczekac. Dobrze ze mama mieszka blok dalej to mam gdzie uciec chwilowo z dzieciakami :-)

Hejka i ja z husteczka w nosie.

Ja caly dzien poza domem.

Witajcie nowe mamy.

Moj kuzyn mi powiedzial jak sie spodziewalam 3 dziecka: czy mam ci wspolczuc czy gratulowac??? To mnie pocieszyl tekstem. A ja glupia chcialabym jeszcze jedno. I znajac zycie gdyby nie cc to juz bym zaciazyla. A tak chociaz chce to juz zdrowie mi za bardzo nie pozwala. No i moj M nie chce juz.

Nie wiem co ja mialam wiecej napisac.

reklama
Dzien dobry . Dzis 13 piatek wiec uwazajcie . Ja zaraz odstawiam dzieciaki do szkoly a sama z psem jade na dzialke. Odnosnie dzieci to nieraz mam przeblyski ze bym jeszcze jedno chciala ale z drugiej strony mam juz ta dwojke troche odchowana to sie nie chce. W kazdym razie swiadomie chyba bym nie umiala sie zdecydowac bo raz chce a raz nie hehe. Wiec moze niech zostanie tak jak jest. Pozdrawiam i milego dnia dla was.

Do góry