Hejka , ja dopiero teraz bo z rana w robocie bylam ;-)
Fajna pogoda u mnie 23 st slonko i jest git :-)
Wkurzylam sie dzis bo naszykowalam do blendera truskawki , zasypalam cukrem i odpalam maszyne i co ?
dupa nie dziala , nie chodzi fuck ...dziadostwo jedne rok temu kupione
wiec wysypalam do miski te truskawy i wymieszalam z jogurtem trudno a mial byc koktajl :-(
Trza jechac nowy sprzet kupic jakis porzadniejszy teraz
U mnie na obiad spagetti bo tez juz nie wiem co mam robic
O ciacho mloda kapustka mniam , tez za mna chodzi
jak bede w sklepie to kupie chce zrobic takie pulpeciki w mlodej kapuscie
atagata zupa cytrynowa wow pierwsze slysze wazne ze smaczne :-)
Co do komentarzy innych ludzi odnosnie ilosci dzieci to zawsze gadaja i gadac beda..
jak to mowia nasze zycie , nasza sprawa i mozemy miec dzieci ile chcemy i nikomu nic do tego
nie rozumiem takiego podejscia ze trzecie dziecko to patologia wrr jak tak wogole mozna myslec...
ludzie to maja tupet !!..
No i nie wiem co jeszcze , nowe mamuski doszly i jakos nicki mi sie myla bo wszytsko na A akurat
Fajna pogoda u mnie 23 st slonko i jest git :-)
Wkurzylam sie dzis bo naszykowalam do blendera truskawki , zasypalam cukrem i odpalam maszyne i co ?
dupa nie dziala , nie chodzi fuck ...dziadostwo jedne rok temu kupione
wiec wysypalam do miski te truskawy i wymieszalam z jogurtem trudno a mial byc koktajl :-(
Trza jechac nowy sprzet kupic jakis porzadniejszy teraz
U mnie na obiad spagetti bo tez juz nie wiem co mam robic
O ciacho mloda kapustka mniam , tez za mna chodzi
jak bede w sklepie to kupie chce zrobic takie pulpeciki w mlodej kapuscie
atagata zupa cytrynowa wow pierwsze slysze wazne ze smaczne :-)
Co do komentarzy innych ludzi odnosnie ilosci dzieci to zawsze gadaja i gadac beda..
jak to mowia nasze zycie , nasza sprawa i mozemy miec dzieci ile chcemy i nikomu nic do tego
nie rozumiem takiego podejscia ze trzecie dziecko to patologia wrr jak tak wogole mozna myslec...
ludzie to maja tupet !!..
No i nie wiem co jeszcze , nowe mamuski doszly i jakos nicki mi sie myla bo wszytsko na A akurat
Ostatnia edycja: