reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hmm cos o sobie, zawsze mialam z tym problem ;)) Spodziewam sie mojego pierwszego dziecka ktore nie bylo planowane i jestem przerazona :p Przeczytalam caly watek "porodu w gorzowie" i teraz odwazylam sie napisac ;)

reklama
Ha ha niby nie ale zawsze najpierw niesmialo podczytuje jakies forum pozniej sie udzielam :) a przerażona to raczej jestem tym co mnie czeka druga polowa ciazy porod polog i macierzynstwo ufff...ale tyle kobiet daje rade, ja tez musze :)

a mialas jakies ciezkie objawy na poczatku ze przeraza cie druga polowa? ja tam nie narzekalam w drugiej polowie bylo lepiej niz przez pierwsze 3 miesiace a porod coz kazda inaczej przechodzi a przerazenie jest nawet jak sie rodzi drugi czy 3 raz
a mozna wiedziec chociaz ile masz lat?

Angelina dasz rade. Pierwsze dziecko to wiadomo same nie wiadome . Ale dobrze bedzie a porod nie ma co ukrywac ze to nie boli itd. Ale to bez roznicy czy to pierwszy czy trzeci zawsze jest strach czy stres. Ale my kobity silne jestesmy .Swoja droga ja moje ciaze dobrze wspominam. Fajnie mi bylo z brzuszkiem. Gdzie w Gw mieszkasz ? Ja zrobilam koktajl truskawkowy i sie opilam znow.

Dzieki dziewczyny :) Mam 24 lata.Ciasteczko mialam krwawienia lezalam kilka dni w szpitalu, myslalam ze poronie i trauma jakas zostala.. Ciagle sie martwie czy wszystko jest ok, jestem pod opieka lekarza ale wiadomo ten strach pozostal.
Owca moze zaczne lepiej wspominac jak juz sie troszke uspokoje ze bedzie wszystko dobrze :) Mieszkam na manhattanie.

Hej

Witaj Angelina. Trzymam kciuki za te pozostale pol roku.

Owca fajny masz ten basen. Tez sie czaje na podobny. A jaka ma srednice.

Ja mam uczulenie na nogach i rekach. Jakies w tym roku mega pylenia sa.

Antek ma 2 zeba i sie puszcza ale na chwike.

dzien dobry
kroma masz racje ze w tym roku strasznie pyli bo moja starsza jak nigdy ma katar i musi brac na alergie:confused2: wspolczuje tobi i gratki dla mlodego za zębole i chodzenie:-)
angelina to mloda jestes:tak: dasz rade i zycze spokojnej drugiej połówki:-)
co z pogoda druga burza a moze to w ciąż ta sama...?:-) jedynie co to cieplo:-):-)

Witam :-):-) chyba upaly sobie poszly hehe
w nocy 2 burze byly ale nie jakies takie mocne , dosc mocno za to padalo :tak:
teraz z rana tez popadalo i jest takie lekki wiaterek i 20 st sie zrobilo :tak:
do niedzieli ma byc taka pogoda u mnie po 20 - 23 st :tak:

Angelina to jestes jeszcze " mloda dupa " ;-);-)

Kroma to jeszcze troszke i synus bedzie dreptal sam :tak:
a basen srednica 3,66 cm i wys. 91 cm :tak:

My za troche sie zbieramy i jedziemy do fotografa musze mlodej zrobic zdjecia do szkoly :tak:

reklama
Hejka

Ciasteczko mlodej twojej tez nie zazdroszcze. Ja stara to jakos dam rade. A ona sie uczy i jeszcze te leki przymulaja. Pewnie spac nie moze. Potem zmeczona wstaje. Ja w nocy spie z otwara buzia i rano mam susz w ustach.
Po burzy mnie dusi ale mam za to katar mniejszy. A mlody juz chodzi jak stary. Wszedzie wlezie. Nie wiem co to bedzie jak zavznie sie puszczac. Musze bramkevna schody kupic na dol. A ty kiedy wybywasz z dzieciakami nad morze.

Owca 336 cm chyba bez przecinka. Ja chcialam nue cale 300 cm bo byly w wyprzedazy z pokrowcem. Ale musze kasiure uzbierac.

Do góry