reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

reklama
Slodziasne te wasze brzuszki :)
No to I ja sie przemoge ;p Moj juz duzy, ale celowym zabiegiem "czarny wyszczupla" zrobilam rano dwie fotki...wiec prosze oto ja :)
23 tydz.
mama2.jpgmama1.jpg

Załączniki

• mama2.jpg
    mama2.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 70
  • mama1.jpg
    mama1.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 68
Kasieńka jaki szczuplaczek z Ciebie
Anbas Twój brzuszek tez śliczny-taka piłeczka okrągła :-) Z przodu prawie nic nie widać, dopiero na tym bocznym widać brzusio :-)

Anbas - no ze tez czarny ubrac musiałas :p śliczna pileczka pieknosci :)

Kasieńka - male jest piekne :) no naprawde slodko :)

Ja sobie strzele fotiaka jak lustro bede miala w domu w koncu bo moj to taki fotograf jak ze mnie astronom...

Kasienka malenki slodki brzusio:)

Anbas z przodu nic nie widac ale z boku juz calkiem calkiem rosnie.

Najlepiej byloby mierzyc brzuszki centymetrem, wtedy dla porwnania ze swoim jest łatwiej ocenic, bo ze zdjec to roznie. Ja dzisiaj zamierzam kupic cm i jak zmierze obwod brzucha to napisze :)

no śliczne te brzuszki i te małe i te duże, mój bardziej w kategorii duzych, no i +7kg na wadze, co mnie troszkę przeraża bo w pierszej ciąży pryztyłam 12 kg i bardzo szybko wrocilam do swoich ubrań, a nawet schudłam przy karmieniui, a teraz jak tak dalej pojdzie to nie wiem na ilu kg skoncze:(

donka ja sie juz przestalam na tym zastanawiac....bo bym chyba osiwiala :) Powiem tylko jedno...mam juz+8:szok: w porywach nawet ciut wiecej...a to dopiero polowa...Wiem ze w 3 trymestrze to dopiero waga zapingala w gore wiec starch sie bac... Chyba nie wyrobie sie w granicy z poprzedniej ciazy (czyli 19kg)...Bida bedzie po porodzie :)

reklama
ja poki co mam 4kg ale po pierwszej nie zeszlam do wagi wyjsciowej ... zostalo mi 3 na plusie ... w pierwszej przytylam 13 ... wiec teraz tych trzech dodatkowych by nie musialo byc :p tak max 70 byloby suuuper :D
a w cm wybilo mi juz 25 dodatkowych ... bo ja z tych 60 w pasie ... i w pierwszej do 100cm nie dobilam ale tez na polowce mialam juz kolo 80paru , zatrzymalam sie na 98 ... ciekawe jak bedzie teraz

Do góry