reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Styczniówek

reklama
moja siostra urodziła maleństwo 2400 a do tego mała spadła do 2100 zaraz po urodzeniu. to był dopiero okruszek ;)
moje oba 3850 i 3650 to takie giganty przy jej córeczce. teraz brat ma córeczkę, 2 miesiące mała waży 3400 :) jest i tak mniejsza niz moje berbecie przy urodzeniu.

Marika przytyłam tylko kilka kg... licząc z tym co chudłam jakieś 10kg a porównując wagę sprzed ciąży i w 9 miesiącu to tylko 4kg miałam na plusie. Jak urodziłam to ważyłam mniej niż przed ciążą :tak:

Anisen hehe no właśnie.... moj jak wychodził ważył troszkę ponad 2600g. I choć szybko przybierał długo był malusi :-D

img0474gu4.jpg

img0476bz7.jpg

Tu 22 tydzien i 2 dni w pierwszej ciązy

A tu z tej ciąży 21 tydz i 6 dni.

W pierwszej ciąży co tydz robiłam zdjęcie brzuszka

Jaki fajny okrąglutki brzuszek! :) no i duzy:) to ja w porownaniu mam jeszcze malutenki... nie dziwie sie,ze nikt nie wierzy mi w 5 msc...

Racja dziewczyny, fajnie już widać ze ktoś w waszych brzuszkach mieszka;)

Kasia, mój brzuszek też jest malutki - byłam wczoraj u kosmetyczki zrobić sobie hennę i zapytała czy opiekuję sie maleństwem że siedzę w domu a jak jej powiedziałam że maleństwo jest w brzuszku to nie mogła uwierzyć;) No ale wiadomo jak sie leży to brzuch jest też bardziej płaski, mimo to i tak uważam że mam dość malutki i wcale mi to jakoś nie przeszkadza;)

A mis ie moj tez wydaje nie za duzy, a przytylam juz 7kg, wczoraj na badanaich sie wazylam, mam nadzieje ze to polmetek i druga polowa bedzie rownoznaczna z kilogramami , nie wiecej, byle nie tyle co w 1 ciazy 22kg!!

Marika sliczny brzuszek, strasznie mi sie podobaja takie okraglutkie brzuszki, moj jest spiczasty i wypina sie bardziej do przodu niz na boki.

reklama
Do góry