reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Styczniówek

Tina, Miejskibandyta, Dona, Marika , Salli , Monika - macie cudne te brzuszki i wyglądacie kwitnąco!!!!

Salli - ten usmiech dziodziola to Ty sobie na koszulce każ wydrukować - obłędne!!!!

reklama
dziewczyny cuuudne macie te brzusszki!!!! Wszystkie bez wyjatku!!! No przepiekne!!!! :)

A to moja Emma :)
Emma.jpg

Załączniki

• Emma.jpg
    Emma.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 45
Bandyta nie martw się... ja chodziłam w ciąży urolonej do około połowy poprzedniej ciąży... teraz też brzuch nie taki wielki choć większy niż z Konradem :tak: Nie bój nic! Wielkość brzucha nie świadczy o zdrowiu i rozwoju maluszka!

DZIEWCZYNY!! Tina, Dona, Marika , Salli , Monika BRZUSZKI PIĘKNE!!!

Sali
cudne zdjęcie!! :-D też stawiam na córę ale na razie się nie nakręcaj :-)

Anbas
cudowne zdjęcie buziaka! :happy2:

ja byłam na ktg z Kubą to przyszła dziewczyna do porodu. Wygladala jak góra 5 miesiąc. Zrobili jej USG i wyszlo ze dziecko w normie :) urodziła 2700 . wiem bo ja po KTg byłam na oksytocynę i rodzłam tylko jedną salę obok a potem ona lezała zaraz obok mnie ;) . Ba po porodzie ona wyglądała jakby w ciązy nie była a ja jak w 6 miesiącu ;)

My razem z siostrą rodzoną chodziłyśmy w pierwszej ciąży.
Ona miała termin na 21.07, ja na 05.08.
U siostry dzidziuś się spóźniał, a u mnie pospieszył.
Ona urodziła 01.08 a ja 30.07. J
a przytyłam 16kg, siostra 7 kg.
Mój synek 55cm 3200g a jej 55cm 3100g.
Ja wyglądałam dalej jakbym w ciąży była, obrzęki z ciała, stóp twarzy powoli schodziły a u niej nie widać było, że jest po ciąży
Anisen 2700g to maleństwo, mi lekarze mówili, ze ja małe dziecko urodziłam :confused:, no ale ja jestem ogólnie taka drobna

reklama
No to ja właśnie tak miałam! Mały brzuch a jak urodziłam Konrada2800g to nic po mnie widać nie było... brzuch płaski i skóra sama ładnie się wchłonęła. Mam nadzieję ze teraz będzie tak samo :tak:

Do góry