reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

Tina, Miejskibandyta, Dona, Marika , Salli , Monika - macie cudne te brzuszki i wyglądacie kwitnąco!!!!

Salli - ten usmiech dziodziola to Ty sobie na koszulce każ wydrukować - obłędne!!!!

reklama
dziewczyny cuuudne macie te brzusszki!!!! Wszystkie bez wyjatku!!! No przepiekne!!!! :)

A to moja Emma :)
Emma.jpg

Załączniki

• Emma.jpg
    Emma.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 40
Bandyta nie martw się... ja chodziłam w ciąży urolonej do około połowy poprzedniej ciąży... teraz też brzuch nie taki wielki choć większy niż z Konradem :tak: Nie bój nic! Wielkość brzucha nie świadczy o zdrowiu i rozwoju maluszka!

DZIEWCZYNY!! Tina, Dona, Marika , Salli , Monika BRZUSZKI PIĘKNE!!!

Sali
cudne zdjęcie!! :-D też stawiam na córę ale na razie się nie nakręcaj :-)

Anbas
cudowne zdjęcie buziaka! :happy2:

ja byłam na ktg z Kubą to przyszła dziewczyna do porodu. Wygladala jak góra 5 miesiąc. Zrobili jej USG i wyszlo ze dziecko w normie :) urodziła 2700 . wiem bo ja po KTg byłam na oksytocynę i rodzłam tylko jedną salę obok a potem ona lezała zaraz obok mnie ;) . Ba po porodzie ona wyglądała jakby w ciązy nie była a ja jak w 6 miesiącu ;)

My razem z siostrą rodzoną chodziłyśmy w pierwszej ciąży.
Ona miała termin na 21.07, ja na 05.08.
U siostry dzidziuś się spóźniał, a u mnie pospieszył.
Ona urodziła 01.08 a ja 30.07. J
a przytyłam 16kg, siostra 7 kg.
Mój synek 55cm 3200g a jej 55cm 3100g.
Ja wyglądałam dalej jakbym w ciąży była, obrzęki z ciała, stóp twarzy powoli schodziły a u niej nie widać było, że jest po ciąży
Anisen 2700g to maleństwo, mi lekarze mówili, ze ja małe dziecko urodziłam :confused:, no ale ja jestem ogólnie taka drobna

reklama
No to ja właśnie tak miałam! Mały brzuch a jak urodziłam Konrada2800g to nic po mnie widać nie było... brzuch płaski i skóra sama ładnie się wchłonęła. Mam nadzieję ze teraz będzie tak samo :tak:

Do góry