reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Styczniówek

reklama
Slodziasne te wasze brzuszki :)
No to I ja sie przemoge ;p Moj juz duzy, ale celowym zabiegiem "czarny wyszczupla" zrobilam rano dwie fotki...wiec prosze oto ja :)
23 tydz.
mama2.jpgmama1.jpg

Załączniki

• mama2.jpg
    mama2.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 81
  • mama1.jpg
    mama1.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 76
Kasieńka jaki szczuplaczek z Ciebie
Anbas Twój brzuszek tez śliczny-taka piłeczka okrągła :-) Z przodu prawie nic nie widać, dopiero na tym bocznym widać brzusio :-)

Anbas - no ze tez czarny ubrac musiałas :p śliczna pileczka pieknosci :)

Kasieńka - male jest piekne :) no naprawde slodko :)

Ja sobie strzele fotiaka jak lustro bede miala w domu w koncu bo moj to taki fotograf jak ze mnie astronom...

Kasienka malenki slodki brzusio:)

Anbas z przodu nic nie widac ale z boku juz calkiem calkiem rosnie.

Najlepiej byloby mierzyc brzuszki centymetrem, wtedy dla porwnania ze swoim jest łatwiej ocenic, bo ze zdjec to roznie. Ja dzisiaj zamierzam kupic cm i jak zmierze obwod brzucha to napisze :)

no śliczne te brzuszki i te małe i te duże, mój bardziej w kategorii duzych, no i +7kg na wadze, co mnie troszkę przeraża bo w pierszej ciąży pryztyłam 12 kg i bardzo szybko wrocilam do swoich ubrań, a nawet schudłam przy karmieniui, a teraz jak tak dalej pojdzie to nie wiem na ilu kg skoncze:(

donka ja sie juz przestalam na tym zastanawiac....bo bym chyba osiwiala :) Powiem tylko jedno...mam juz+8:szok: w porywach nawet ciut wiecej...a to dopiero polowa...Wiem ze w 3 trymestrze to dopiero waga zapingala w gore wiec starch sie bac... Chyba nie wyrobie sie w granicy z poprzedniej ciazy (czyli 19kg)...Bida bedzie po porodzie :)

reklama
ja poki co mam 4kg ale po pierwszej nie zeszlam do wagi wyjsciowej ... zostalo mi 3 na plusie ... w pierwszej przytylam 13 ... wiec teraz tych trzech dodatkowych by nie musialo byc :p tak max 70 byloby suuuper :D
a w cm wybilo mi juz 25 dodatkowych ... bo ja z tych 60 w pasie ... i w pierwszej do 100cm nie dobilam ale tez na polowce mialam juz kolo 80paru , zatrzymalam sie na 98 ... ciekawe jak bedzie teraz

Do góry