reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Styczniówek

reklama
sliczne brzuszki! :)
ja ze wzgledow "estetycznych" po porodzie to ciesze sie ze mam maly brzusio, ale jesli chodzi o kolejki w sklepach albo ustapienie gdzies miejsca, to z malym brzuszkiem nie ma szans... a to juz 5 msc wiec czasami jak sie dlugo stoi to ciezko jest...:p
poza tym jak mam maly brzuch to nie traktuja mnie jeszcze powaznie i ciagle jakies gadania o poronieniu ze strony dalszej rodziny ;( mysla,ze jak jest maly brzuch to łatwiej o poronienie;/

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, śliczne brzuszki :) nic tylko się zakochać :)
Ja mam takie małe zboczenie. Od dawna... każdy ciężarny brzuchalek wywoływał u mnie rozczulenie totalne i wielką chęć macania :D uwielbiałam. I jak jeszcze próbowałam zajść, to śmiałam się, że pocieranie brzuchem o ciężarny brzusio, pomoże mi "zaczarować" i zajdę... żyłam w tej ułudzie 4 lata ;) a wystarczyło zmienić chłopa i zaciągnąć go do łóżka hihi.
Ale do dziś lubię brzuszki :) wyglądają tak... sexownie i słodko :)
Mimo mojej otulinki (ale dzięki niej jak będzie już jesień w pełni, a potem zima, to dzidzi będzie ciepło dzięki warstwie izolacyjnej ;) ) też uwielbiam swój brzuszek :) macać, głaskać. mmm :) I czasem aż nie wierzę, że to nie sen. Że rzeczywiście tam jest dzidzia i... (to się teraz pochwalę co mam od kilku dni) kopie :D

sali super ja zawsze sie na twoim poscie usmiechne nie ma co :-D:tak:
kasia nei przejmuj sie ludzie mózgu nei maja za grosz znam dziewczyny co jak jechaly na porodowke to na izbie je chcieli odsylac ;Otakei male byly a tak pozatym to chcialam kochana zauwazyc ze od 23 tygodnia zaczynamy 6 miesiac ciazy :) a spojrz na suwaczek ;)

Salii gratuluję kopniaczków. Piękne uczucie
JA mam kolaż zrobiony z poprzedniej ciąży, od 22 tyg brzuch rośnie i rośnie, co tydzień jest większy. Zaokrąglają się też kształty, na buzi, boczkach, piersiach. Rośniemy razem z dzidzią :-D

jezu Marika oby nie na piersiach, ja juz od samego prawie poczatku nosze stanik o 2 rozmiary większy, juz nie chce wiecej:)

Salli gratulacje kopniakow,

Anbas - jakie ma usta! no dziewczynka jak nic:) a Twoj brzucholek jest obłędny!
p.s. masz chyba bardzo grube włosy...zazdroszczę!

Kasienka - dokładnie taki brzuś miałam w połowie ciązy z Kajtkiem:)

Dona ja mam małe piersi i tak dużo mi nie urosły, tak o rozmiar. Poźniej po porodzie, jak przyszedł nawał mleczny to piersi zrobiły się pełniejsze.
Moja siostra która ma bardzo duże piersi mówiła, ze w ciąży powiększyły się o 3 rozm, a po porodzie jeszcze 2, tylko te piersi są na prawdę ogromne

moje piersi powiekszyly sie o jakis dobry rozmiar narazie. Ale najwazniejsze ze juz nie bola, bo pierwsze dwa msc ciazy to byl koszmar...spac przez nie nie moglam:p
doswiadczone mamusie! czy przy karmieniu caly czas bola piersi? czy tylko jak za duzo pokarmu sie ma? bo boje sie tego bardzo...

reklama
Kasieńka ależ masz maleńki brzuszek!! Słodki :-D

Anbas śliczny brzuszek!!! :tak:Mam chyba bardzo podobny wielkościowo :-)

Sally gratuluję ruchów malenstwa!!!

Kasiu bolą jak robią się zastoję (czyli za dużo mleka jest w piersiach i nie ma ujścia) ale jeśli dziecko przystawiasz co2-3 godziny nie jest to jakieś straszne... po prostu są ciężki i bolesne przy dotykaniu. Bolą - a w zasadzie mrowią, tak jakby mrówki chodziły po piersiach - jak dziecko ssie i mleko płynie :-) Na początku może być nie przyjemnie ale ja potem tak polubiłam te uczucie że dawało mi raczej satysfakcję niż przykrość! Lubiłam karmić :tak:

Do góry