reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

reklama
sliczne brzuszki! :)
ja ze wzgledow "estetycznych" po porodzie to ciesze sie ze mam maly brzusio, ale jesli chodzi o kolejki w sklepach albo ustapienie gdzies miejsca, to z malym brzuszkiem nie ma szans... a to juz 5 msc wiec czasami jak sie dlugo stoi to ciezko jest...:p
poza tym jak mam maly brzuch to nie traktuja mnie jeszcze powaznie i ciagle jakies gadania o poronieniu ze strony dalszej rodziny ;( mysla,ze jak jest maly brzuch to łatwiej o poronienie;/

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, śliczne brzuszki :) nic tylko się zakochać :)
Ja mam takie małe zboczenie. Od dawna... każdy ciężarny brzuchalek wywoływał u mnie rozczulenie totalne i wielką chęć macania :D uwielbiałam. I jak jeszcze próbowałam zajść, to śmiałam się, że pocieranie brzuchem o ciężarny brzusio, pomoże mi "zaczarować" i zajdę... żyłam w tej ułudzie 4 lata ;) a wystarczyło zmienić chłopa i zaciągnąć go do łóżka hihi.
Ale do dziś lubię brzuszki :) wyglądają tak... sexownie i słodko :)
Mimo mojej otulinki (ale dzięki niej jak będzie już jesień w pełni, a potem zima, to dzidzi będzie ciepło dzięki warstwie izolacyjnej ;) ) też uwielbiam swój brzuszek :) macać, głaskać. mmm :) I czasem aż nie wierzę, że to nie sen. Że rzeczywiście tam jest dzidzia i... (to się teraz pochwalę co mam od kilku dni) kopie :D

sali super ja zawsze sie na twoim poscie usmiechne nie ma co :-D:tak:
kasia nei przejmuj sie ludzie mózgu nei maja za grosz znam dziewczyny co jak jechaly na porodowke to na izbie je chcieli odsylac ;Otakei male byly a tak pozatym to chcialam kochana zauwazyc ze od 23 tygodnia zaczynamy 6 miesiac ciazy :) a spojrz na suwaczek ;)

Salii gratuluję kopniaczków. Piękne uczucie
JA mam kolaż zrobiony z poprzedniej ciąży, od 22 tyg brzuch rośnie i rośnie, co tydzień jest większy. Zaokrąglają się też kształty, na buzi, boczkach, piersiach. Rośniemy razem z dzidzią :-D

jezu Marika oby nie na piersiach, ja juz od samego prawie poczatku nosze stanik o 2 rozmiary większy, juz nie chce wiecej:)

Salli gratulacje kopniakow,

Anbas - jakie ma usta! no dziewczynka jak nic:) a Twoj brzucholek jest obłędny!
p.s. masz chyba bardzo grube włosy...zazdroszczę!

Kasienka - dokładnie taki brzuś miałam w połowie ciązy z Kajtkiem:)

Dona ja mam małe piersi i tak dużo mi nie urosły, tak o rozmiar. Poźniej po porodzie, jak przyszedł nawał mleczny to piersi zrobiły się pełniejsze.
Moja siostra która ma bardzo duże piersi mówiła, ze w ciąży powiększyły się o 3 rozm, a po porodzie jeszcze 2, tylko te piersi są na prawdę ogromne

moje piersi powiekszyly sie o jakis dobry rozmiar narazie. Ale najwazniejsze ze juz nie bola, bo pierwsze dwa msc ciazy to byl koszmar...spac przez nie nie moglam:p
doswiadczone mamusie! czy przy karmieniu caly czas bola piersi? czy tylko jak za duzo pokarmu sie ma? bo boje sie tego bardzo...

reklama
Kasieńka ależ masz maleńki brzuszek!! Słodki :-D

Anbas śliczny brzuszek!!! :tak:Mam chyba bardzo podobny wielkościowo :-)

Sally gratuluję ruchów malenstwa!!!

Kasiu bolą jak robią się zastoję (czyli za dużo mleka jest w piersiach i nie ma ujścia) ale jeśli dziecko przystawiasz co2-3 godziny nie jest to jakieś straszne... po prostu są ciężki i bolesne przy dotykaniu. Bolą - a w zasadzie mrowią, tak jakby mrówki chodziły po piersiach - jak dziecko ssie i mleko płynie :-) Na początku może być nie przyjemnie ale ja potem tak polubiłam te uczucie że dawało mi raczej satysfakcję niż przykrość! Lubiłam karmić :tak:

Do góry