reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

reklama
moja siostra urodziła maleństwo 2400 a do tego mała spadła do 2100 zaraz po urodzeniu. to był dopiero okruszek ;)
moje oba 3850 i 3650 to takie giganty przy jej córeczce. teraz brat ma córeczkę, 2 miesiące mała waży 3400 :) jest i tak mniejsza niz moje berbecie przy urodzeniu.

Marika przytyłam tylko kilka kg... licząc z tym co chudłam jakieś 10kg a porównując wagę sprzed ciąży i w 9 miesiącu to tylko 4kg miałam na plusie. Jak urodziłam to ważyłam mniej niż przed ciążą :tak:

Anisen hehe no właśnie.... moj jak wychodził ważył troszkę ponad 2600g. I choć szybko przybierał długo był malusi :-D

img0474gu4.jpg

img0476bz7.jpg

Tu 22 tydzien i 2 dni w pierwszej ciązy

A tu z tej ciąży 21 tydz i 6 dni.

W pierwszej ciąży co tydz robiłam zdjęcie brzuszka

Jaki fajny okrąglutki brzuszek! :) no i duzy:) to ja w porownaniu mam jeszcze malutenki... nie dziwie sie,ze nikt nie wierzy mi w 5 msc...

Racja dziewczyny, fajnie już widać ze ktoś w waszych brzuszkach mieszka;)

Kasia, mój brzuszek też jest malutki - byłam wczoraj u kosmetyczki zrobić sobie hennę i zapytała czy opiekuję sie maleństwem że siedzę w domu a jak jej powiedziałam że maleństwo jest w brzuszku to nie mogła uwierzyć;) No ale wiadomo jak sie leży to brzuch jest też bardziej płaski, mimo to i tak uważam że mam dość malutki i wcale mi to jakoś nie przeszkadza;)

A mis ie moj tez wydaje nie za duzy, a przytylam juz 7kg, wczoraj na badanaich sie wazylam, mam nadzieje ze to polmetek i druga polowa bedzie rownoznaczna z kilogramami , nie wiecej, byle nie tyle co w 1 ciazy 22kg!!

Marika sliczny brzuszek, strasznie mi sie podobaja takie okraglutkie brzuszki, moj jest spiczasty i wypina sie bardziej do przodu niz na boki.

reklama
Do góry