reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

reklama
Tak, odchudzam Dzidziusiowy brzuchol w Photoshopie.
Dziewczyny, no nie mówcie, że on za mały jest? Bo mnie zaczyna to martwić powoli.
Nie, nie powoli, bo od początku słyszę, że mały.

Bandytko to że jest mały nie oznacza czegoś złego! moja koleżanka miała brzuch jak ja w 4 miesiącu a urodziła zdrową, ważąco sporo ponad 3kg córeczkę. każda ma inny brzuszek, bo i jej układ ciała jest inny
ja np, nawet ważąc 55kg miałam widoczny lekki brzuszek, więc i mnie bardziej jakoś wybrzusza... a to szczerze mówiąc fajne już nie jest, bo kręgosłup protestuje ostatnio

dziewczynki (już nie będę nickami wymieniać ;)) przepiękne brzuchole !!!

jak wrócę do domciu to też cyknę fotkę brzuszka :)

No, udało mi się dziś zrobić zdjęcie z filmu 4D :) I od razu wrzucam :)
Oto nasze małe szczęście, które autentycznie (nie wiedziałam, że to możliwe) się do nas uśmiechnęło jak je podglądaliśmy :)
Proszę, oto nasz mały Pasożycik :)

2013-09-02 10.18.30.jpg2013-09-02 10.19.02-1.jpg

A tutaj, może Wy się dopatrzycie, macie nóżki maleństwa (z lewej kolanka) i dupcię. A tam... nic nie ma, prawda? Nie ma? Lekarz nie zauważył żeby się coś majtało... Więc może dziewczynka? Prawdaaaaaaa??? :D

2013-09-02 10.19.50.jpg

I dziękuję dziewczyny za pocieszanie z moim brzuchalem :) Zawsze mnie wukrzał bo jest duży. A teraz jeszcze rośnie i już nie zmaleje :) Ale co tam, ważne żeby dzidzia miała miejsce na harce i ciepło w zimie przez warstwę izolacyjną ;)

Załączniki

• 2013-09-02 10.18.30.jpg
    2013-09-02 10.18.30.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 32
  • 2013-09-02 10.19.02-1.jpg
    2013-09-02 10.19.02-1.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 38
  • 2013-09-02 10.19.50.jpg
    2013-09-02 10.19.50.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
Salli, uśmiech po prostu cuudny:) Zapowiada sie wesoły bobas;)
I też niczego między nóżkami się nie dopatrzyłam;)
A mój m cwaniak wrócił z nocki, postukał w brzuszek bo ''sprawdza czy dzidzia śpi'' i teraz w efekcie mąż śpi a dziecko szaleje;)

Salli - hahahaha kurcze, no gigant :D aż się w głos zaśmiałam i musiałam mojemu M pokazać ten uśmieszek : )))) no nie mogę :DDD

Jaguś - drugi raz się w głos zaśmiałam, jak przeczytałam, że mąż rozbudził Dziciątko :D

Sali ja tez nic nie widzę miedzy nóżkami. Za miesiąc, już będziesz znała płeć na 99%
Emily a mogłabyś tak opisać, od której strony było robione zdjęcie? Na tym moim USG to było od strony doopki i dzidzia była w pozycji siedzącej (znaczy sie embrionalnej), miałam widok centralnie na bułeczkę.
A tobie gratuluje, dziewczynki

reklama
Salli: żadna otulina, tylko śliczny brzuszek ciążowy!
Dona, monika:
piękne brzucholki!
Marika:
ślicznie wyglądasz - drobniutka jesteś a brzuchol tylko się pojawia - zazdroszczę - u mnie wszędzie kg wchodzą, byle nie w brzuch!

ogóle laski brzuszki piękne i duże - normalnie aż mi lepiej, bo ja tu sobie wymyślam, ze mam duży jak na 20tc. a chyba jeden z mniejszych mam ;Pno, ale ja się ukrywam i w pracy szef nie wie, że w ciąży jestem...wczoraj umowe podpisałam na czas nieokreślony to już spokojniejsza jestem...

Miejskibandyta
: kochana ja ważę na pewno sporo więcej od ciebie, bo mi 72kg stuknęło na wyświetlaczu wagi, choć ja wysoka bo mam 170cm, ale brzuch mam tylko troszkę większy od ciebie i ja mam na odwrót - myślę czy nie za duży:) Co prawda pod wieczór mi wywala brzuch- ale jak wstaję rano, to tylko taka kulka dokładnie pod pępkiem i nic więcej. Chodze w bluzkach normalnych (nie dopasowanych, tylko luźniejszych) i rurkach i w pracy nikt nie wie i nie widzi ciąży - muszę sobie pstrykną i ci wstawię na pocieszenie ;P Aaa i rośnie dopiero max. od 2 tyg. - wcześniej był taki normalny, jak zawsze, bo ja płaska nie byłam i niejestem nawet bez ciąży, a mam w sumie już +4kg na plusie i mi wlazło wszystko w uda:) no i to moja druga ciąża...
W pierwszej o tej prze to już brzuchata byłam, więc chyba nie ma znaczenia, która ciąża, ale jak dziecko się ułoży - moje tym razem dobrze się ułożyło i dało mi ciążę poukrywać trochę heheh

Do góry