reklama
Dzieki Blue taka "mamuśka"? Tak patrzę na to zdjęcie to... nieee, tak nie wygląda mój brzuch... musze zrobić nowe... a może to te spodnie... albo bluzka... albo światło... kurcze
Śmieję się, bo moje dzieci będą miały zabawne życie... ponad 15 lat pracy z dziećmi, a często jako...clown... istny cyrk w domu będzie
Śmieję się, bo moje dzieci będą miały zabawne życie... ponad 15 lat pracy z dziećmi, a często jako...clown... istny cyrk w domu będzie
P
Pustiszi
Gość
Salli - cuuuudny !!!
Bandyta, Dona, Tina, Marika, śliczne brzuszki każdy inny i to jest piękne
Bandyta, Dona, Tina, Marika, śliczne brzuszki każdy inny i to jest piękne
kasia150491
Mamusia synusia:)
dziewczyny przesliczne brzuszki! fantastycznie wygladacie, przede wszystkim takie szcześliwe jesteście ciąża Wam służy
Rzeczywiście jest tak, że każdy brzuszek inny, ale wszystkie śliczne. Super Dziewczyny!!!
Bandyta, a mnie Twój brzuszek uspokaja, bo mój też tak powoli się zabiera za to rośnięcie ;-) Ale tak, jak mówią dziewczyny, przyjdzie czas i pewnie nieraz się zdarzy, że będzie mocno przeszkadzał. A tymczasem korzystaj z tego, że jeszcze tak się nie dzieje :-)
Bandyta, a mnie Twój brzuszek uspokaja, bo mój też tak powoli się zabiera za to rośnięcie ;-) Ale tak, jak mówią dziewczyny, przyjdzie czas i pewnie nieraz się zdarzy, że będzie mocno przeszkadzał. A tymczasem korzystaj z tego, że jeszcze tak się nie dzieje :-)
Marika30708
Fan(ka)
Dona76 duży?? On był ogromny, jeszcze ur 30 lipca, to nie musze mówić, jak ciężko było się z nim taczać i z obrzękami nóg. Teraz dla porównania ciąż wybrałam środek zimy
Bluelovi wagę wyjściową miałam 50kg to moze temu nie widać. a teściówka mi wciąż powtarza, ze bardzo gruba byłam w poprzedniej ciąży , ona lubi prawić komplementy
Salii masz jak najbardziej ciążowy brzusio, co ty tu o jakiś otuleniach piszesz . Wyglądasz pięknie
Monika9 śliczny brzusio
Dziewczyny my wszystkie wyglądamy super ekstra, w końcu jesteśmy w ciąży Tak krótko to trwa, cieszmy się stanem błogosławionym
Bluelovi wagę wyjściową miałam 50kg to moze temu nie widać. a teściówka mi wciąż powtarza, ze bardzo gruba byłam w poprzedniej ciąży , ona lubi prawić komplementy
Salii masz jak najbardziej ciążowy brzusio, co ty tu o jakiś otuleniach piszesz . Wyglądasz pięknie
Monika9 śliczny brzusio
Dziewczyny my wszystkie wyglądamy super ekstra, w końcu jesteśmy w ciąży Tak krótko to trwa, cieszmy się stanem błogosławionym
reklama