reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Styczniówek

Tina sliczna dziewczyna z Ciebie i przepiekny okraglaski brzucholek:-)

Bandyta Twoj usmiech jest zabojczy, widac ze wesola z Ciebie kobitka:-) Brzusio malutki , malenstwo gdzies tam sie chowa jeszcze. A ile wazysz?

Ja na pewno przytylam ostatnio bo widze po udach, w tamtej ciazy nogi mialam jak beczuszki. Ale waga mi sie zespula i nie wiem ile dokladnie a wizyta dopiero 09.09.

reklama
Mi teraz waga też skoczyła i to tak że

:szok: nie wiem ile na tym etapie ciązy powinno się przytyć, ale ja mam +5:-)
Tina piekny brzusio:tak:
Bandyta malutki masz brzusio,ale ważne aby dzidzi zdrowe bylo,wielkość brzucha przeciez o niczym nie świadczy,mi tez wszyscy mówią że mały brzusio,ale ja tam się cieszę że mnie na razie nie "rozwaliło":-D

Bandyta kochana to byl zart z tym retuszem :p
A powiedz mi ile masz wzrostu ?? Wiesz w pierwszej ciazy zawsze pozniej brzueio wyskakuje, jeszcze bedziesz narzekac ze Ci za duzy ten brzuchol jest.:p ze skarpetek ubrac nie mozesz.
A brzusio maly bo pewnie maluch sie do kregoslupa przytula :p nie no zartuje, ale jak jestes wysoka, to maluch ma wiecej miejsca stad i brzusio malo widoczny, ale to nic zlego, ciesz sie bo jq juz ledwo skarpetki ubieram i zazdroszcze Ci figury ;-)

bandyta piekny masz brzuszek nic sie nei martw u niektórych nei widac jak sa w 7 miesiacu a ty masz juz porzadny brzuch w porownaniu z tym co mialas!! :) piekny usmiech :)**

bandyta ładny malutki brzuszek, a wielkoscia sie nie martw, bo jak moja kolezanka zobaczyla na zdjeciu moj brzuch to powiedziala ze taki duzy to ona miala w 27tygodniu:) ale nie przejuje się. może faktycznie mój jest jakiś duży
34xp0km.jpg

Dziekuje dziewczyny!!!:))

Blue, Vinga pewnie polowa z nas wyglada inaczej niz sobie wyobrazamy:))) Ciekawa jestem jak wyobrazalyscie sobie mnie:p

Bandyta- super zdjecia. Brzuchem sie nie martw, ze mały. Moja kolezanka rodzila tak samo jak my rok wczesniej i do listopada nic nie bylo zupelnie widac:p Az sie zastanawiali wszyscy czy nie sciemnia;P a Ty juz masz brzuchol :p Ja tez myslalam ze jako pierworodka to nie bedzie nic widac:p a jednak:p

Dona superancki, fajniutki brzusio:))

Bandyta wlasnie teraz zacznie ci sie rozciagac ten brzuszek. Nie przejmuj sie wielkoscia, ja mialam jak slonica. 108 cm w obwodzie. Odeszly mi wody to brzuch o polowe mniejszy. Na dziecko to nie wplywa a latwiej bedzie ci wrocic do figury. U mnie to rozciagniety brzuchol po 1 ciazy
22tydz, plus 3kg
Uploaded with ImageShack.com[/img]
Uploaded with ImageShack.com
Tutaj 11 tydz

A to przed samym rozwiazaniem w poprzedniej ciazy
39tydz, plus 16kg, obwod brzucha 108cm

Ostatnia edycja:
reklama
No dobrze... wprawdzie ja uważam, że to raczej moje "otulenie" (jak to mój M nazywa), czyli tak zwana ciąża spożywcza... ale proszę, macie i uchachaną Salli z brzuchalem na początku 21 tygodnia.
O dziwo wszyscy znajomi twierdzą, że z tym brzuchem wyglądam na chudszą niż przed ciążą... Może to przez to, że na buźce mi ciut ubyło....

2013-09-01 20.58.09.jpg

Załączniki

• 2013-09-01 20.58.09.jpg
    2013-09-01 20.58.09.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 80
Do góry