reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Styczniówek

reklama
Dzieki Blue :) taka "mamuśka"? ;) Tak patrzę na to zdjęcie to... nieee, tak nie wygląda mój brzuch... musze zrobić nowe... a może to te spodnie... albo bluzka... albo światło... kurcze ;)
Śmieję się, bo moje dzieci będą miały zabawne życie... ponad 15 lat pracy z dziećmi, a często jako...clown... istny cyrk w domu będzie :D

Rzeczywiście jest tak, że każdy brzuszek inny, ale wszystkie śliczne. Super Dziewczyny!!!
Bandyta, a mnie Twój brzuszek uspokaja, bo mój też tak powoli się zabiera za to rośnięcie ;-) Ale tak, jak mówią dziewczyny, przyjdzie czas i pewnie nieraz się zdarzy, że będzie mocno przeszkadzał. A tymczasem korzystaj z tego, że jeszcze tak się nie dzieje :-)

Brzuszki ciążowe są niezaprzeczalnie urocze w każdym wydaniu ;)
a tak wyglądam ja w 21 tyg ;)
20130822_121655.jpg
To moja pierwsza ciąża :)

Załączniki

• 20130822_121655.jpg
    20130822_121655.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 64
Dona76 duży?? On był ogromny, jeszcze ur 30 lipca, to nie musze mówić, jak ciężko było się z nim taczać i z obrzękami nóg. :-D Teraz dla porównania ciąż wybrałam środek zimy

Bluelovi wagę wyjściową miałam 50kg to moze temu nie widać. a teściówka mi wciąż powtarza, ze bardzo gruba byłam w poprzedniej ciąży :-D, ona lubi prawić komplementy

Salii masz jak najbardziej ciążowy brzusio, co ty tu o jakiś otuleniach piszesz :angry:. Wyglądasz pięknie

Monika9 śliczny brzusio

Dziewczyny my wszystkie wyglądamy super ekstra, w końcu jesteśmy w ciąży :-D Tak krótko to trwa, cieszmy się stanem błogosławionym

reklama
Do góry