reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

reklama
No wiec oto MY!!!!!:)) Obok moj wspanialy mezczyzna (wyciety)

IMG_1337.jpg

Troche sztywno ale co tam:)

Załączniki

• IMG_1337.jpg
    IMG_1337.jpg
    10,1 KB · Wyświetleń: 90
Elama - bardzo urocze zdjątko :) Czułe takie.
Tina - brzuśko brzuśko super! I bardzo zgrabne nogi :) ;P

Dobrze idą kolejne zdjęcia, jedno baaardzo niewyraźne, ale brzuchol bez czarnego wyszczuplającego koloru.
A chudziną nie jestem, BMI mam w normie i to w tej górnej granicy. Ginekolożka na początku ciąży powiedziała - i miała rację, że przed ciążą idealna waga dla mnie byłaby o 7kg mniejsza niż w rzeczywistości była. Więc o chudości, ba, nawet o szczupłości mowy nie ma.

IMG_0383.jpg

IMG_0375.jpg

Załączniki

• IMG_0383.jpg
    IMG_0383.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 74
  • IMG_0375.jpg
    IMG_0375.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 71
Bandyta no ja nie wiem ale jak na 22 tc masz malutki brzueio I ta ginekolozka sie chyba nie zna...7 kg to nie jest tak malo wcale. A Ty szczerze jak ktos nie wie to nie zauwazy ze w ciazy jestes. No chyba ze jakis retusz robiez I nam wstawiasz :p

reklama
Tak, odchudzam Dzidziusiowy brzuchol w Photoshopie.
Dziewczyny, no nie mówcie, że on za mały jest? Bo mnie zaczyna to martwić powoli.
Nie, nie powoli, bo od początku słyszę, że mały.

Do góry