reklama
kasia150491
Mamusia synusia:)
Tina- śliczny brzusio taki zgrabniutki! super
vinga89
mamusia syneczków
Tina, piękny brzusio też inaczej sobie Ciebie wyobrażałam
miejskibandyta
Fanka BB :)
Elama - bardzo urocze zdjątko Czułe takie.
Tina - brzuśko brzuśko super! I bardzo zgrabne nogi ;P
Dobrze idą kolejne zdjęcia, jedno baaardzo niewyraźne, ale brzuchol bez czarnego wyszczuplającego koloru.
A chudziną nie jestem, BMI mam w normie i to w tej górnej granicy. Ginekolożka na początku ciąży powiedziała - i miała rację, że przed ciążą idealna waga dla mnie byłaby o 7kg mniejsza niż w rzeczywistości była. Więc o chudości, ba, nawet o szczupłości mowy nie ma.
Tina - brzuśko brzuśko super! I bardzo zgrabne nogi ;P
Dobrze idą kolejne zdjęcia, jedno baaardzo niewyraźne, ale brzuchol bez czarnego wyszczuplającego koloru.
A chudziną nie jestem, BMI mam w normie i to w tej górnej granicy. Ginekolożka na początku ciąży powiedziała - i miała rację, że przed ciążą idealna waga dla mnie byłaby o 7kg mniejsza niż w rzeczywistości była. Więc o chudości, ba, nawet o szczupłości mowy nie ma.
Załączniki
vinga89
mamusia syneczków
no teraz brzusio widać ale i tak szczuplaczek z ciebie
Akuku
Bandyta no ja nie wiem ale jak na 22 tc masz malutki brzueio I ta ginekolozka sie chyba nie zna...7 kg to nie jest tak malo wcale. A Ty szczerze jak ktos nie wie to nie zauwazy ze w ciazy jestes. No chyba ze jakis retusz robiez I nam wstawiasz
reklama
miejskibandyta
Tak, odchudzam Dzidziusiowy brzuchol w Photoshopie.
Dziewczyny, no nie mówcie, że on za mały jest? Bo mnie zaczyna to martwić powoli.
Nie, nie powoli, bo od początku słyszę, że mały.
Dziewczyny, no nie mówcie, że on za mały jest? Bo mnie zaczyna to martwić powoli.
Nie, nie powoli, bo od początku słyszę, że mały.